News

Robert Negoiță vrea reducerea numărului de ministere! „Mai puţin cu amante, mai puţin cu cumetrii..” 

13.06.2019 | 13:44
Robert Negoita vrea reducerea numarului de ministere Mai putin cu amante mai putin cu cumetrii

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a lansat un nou atac la adresa partidului de guvernământ, unul din care face parte și el. Astfel, edilul a solicitat reducerea numărului de ministere, dar și a numărului de angajați. „Trebuie să creştem performanţa administrativă. Ce se întâmplă în administraţia centrală este pur şi simplu inadmisibil, că sunt mai mari salariile la bugetari decât în privat, aşa ceva nu găseşti niciunde în lumea civilizată.

Robert Negoiță vrea reducerea numărului de ministere!

Este un dezechilibru care se va întoarce împotriva noastră, este foarte grav. Lăsând la o parte partea asta, aparatul de stat este mult prea gras.(…) Guvenul ar trebui să reducă numărul de ministere şi mai ales numărul de angajaţi. Mai puţin cu amante, mai puţin cu cumetrii, mai puţin cu din astea”, a declarat Robert Negoiță la începutul CEx al social democraților.

Nu s-a oprit aici cu acuzele Robert Negoiță. Primarul a mai spus că trebuie neapărat transparentizată activitatea Guvernului şi a administraţiei centrale. „Este cea mai lipsită de transparenţă administraţie publică din Europa, este inadmisibil, nu suntem Africa şi să transparentizăm activitatea, adică vreau să văd şi eu câţi angajaţi are ministerul cutare şi care e fişa postului pentru fiecare dintre ei, activitatea lor zilnică, ceea ce noi astăzi vom aproba în şedinţa de consiliu la Sectorul 3”, a mai spus Negoiţă.

Robert Negoiță vrea reducerea numărului de ministere! Robert Negoiță
Robert Negoiță a intrat deseori în conflict cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Sursa foto – facebook

Negoiță, ironii după condamnarea lui Dragnea

De altfel, în ultima perioadă, Robert Negoiță a contestat vehement practicile PSD-ului. Primarul Sectorului 3 a devenit mult mai vocal după condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în Dosarul angajărilor fictive din Teleorman.  E o mare schimbare în bine că acel personaj sinistru – şi mă pricep la oameni – a plecat din fruntea partidului.

A fost un mare minus pentru noi că a el a plecat în cătuşe din fruntea partidului”, a precizat Robert Negoiță atunci când a fost chestionat despre fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, omul considerat de primar drept principal vinovat și pentru dezastrul de la alegerile europarlamentare.