Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, analiză “la sânge” după Craiova – Rapid 3-1: “Ce facem, îi eutanasiem? Hai să terminăm cu asta!”. Concluzii dure. Video exclusiv

Robert Niță a făcut o analiză la „sânge” după înfrângerea suferită de Rapid în duelul din deplasare cu Universitatea Craiova, scor 1-3.
19.04.2023 | 07:00
Robert Nita analiza la sange dupa Craiova  Rapid 31 Ce facem ii eutanasiem Hai sa terminam cu asta Concluzii dure Video exclusiv
Robert Niță, analiză la sânge după Craiova - Rapid 3-1 Ce facem, îi eutanasiem Hai să termină cu asta!. Concluzii dure. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al giuleștenilor a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația pe care Rapid o traversează și despre play-off-ul pe care echipa lui Adrian Mutu îl are, mult sub așteptările suporterilor.

Robert Niță, analiză “la sânge” după Craiova – Rapid

Robert Niță a făcut o analiză la „sânge”, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după înfrângerea suferită de Rapid în deplasarea cu Universitatea Craiova: A meritat victoria Craiova, Rapid a câștigat doar la capitolele parade, faulturi și cartonașe. Posesia a fost pentru Craiova, șuturile pe poartă tot pentru ei, la fel și cornerele. E o victorie meritată, dar e o tâmpenie pe care o face Costache în minutul 15. Am tot vorbit despre Mutu și de ce oferă lotul.

ADVERTISEMENT

Are vreo vină Mutu că numărul șapte de la Rapid se ferește de minge? Nu pune piciorul, scapă în partea dreaptă și vine cineva la intercepție, iar el se oprește. În minutul 91, stă și-l lasă pe Ivan să joace înapoi, de frică să nu bage piciorul.

Eu înțeleg că sunt tineri, toată lumea spune să avem răbdare cu ei și așa mai departe, dar dacă cu antrenorii avem răbdare și îi schimbăm, cu jucătorii de ce ar trebui să avem răbdare”.

ADVERTISEMENT

„Ok, nu poți să schimbi 15 dintr-o dată, dar schimbi acum cinci, mai schimbi după trei. Îi schimbi, adică îi lași pe băieții ăștia să meargă în altă parte să capete încredere, personalitate n-ai cum să capeți, te naști cu ea.

Nu cumva anul ăsta, la lotul pe care îl au, pretențiile sunt puțin cam mari? Sunt prea mari! Fără bani nu poți face nimic.

ADVERTISEMENT

Să ne uităm la ce salarii oferă Sepsi, la ce bază au cei de la Sepsi. Să vedem că jucătorii Rapidului au bază din containere, să luăm tot, să vedem tot, nu doar la suprafață”, a mai spus analistul FANATIK.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Rapid nu e deloc aproape de primele patru echipe din campionat!”

„Eu iar vin și spun că Rapid nu e deloc aproape de primele patru echipe. Farul are infrastructură, are loc de pregătire bună. Nu sunt salariile de la Rapid, dar dacă Rapid îi dădea 3 lei lui Alibec pe lună, îl punea să semneze pe trei ani și dacă ar fi vrut să plece, pleca pe 1 milion de euro de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Așa, Alibec pleacă pe un leu și 50 de bani la Farul, dar Hagi îi promite că dacă are o ofertă din străinătate, poate să plece de la Farul. Sepsi cumpără pe bani. Craiova domnului Rotaru de cinci ani dă milioane și nu câștigă nimic, se bucură că ia locul doi și că mai ajunge prin cupă.

FCSB-ul nu câștigă de ani de zile campionatul, dar fotbaliștii de perspectivă sunt aduși pe bani. Rapidiștii sunt pretențioși, e anul centenarului, dar te costă și să fim serioși, că anul ăsta ești în elită, nu mai paște vaca pe teren la ora 11.

N-o să fii ciuca bătăilor, jocul suferă la ultimele două partide, suferă echipa, face cu Sepsi cel mai prost joc din perioada Mutu. Cu Craiova nu putem vorbi despre un joc prost, pentru că din minutul 15 ai rămas fără un jucător”, a continuat Robert Niță.

„Să vedem realitatea, dar să vedem ce putem face. Poate Mutu a mai vrut să facă o schimbare, dar de ce face doar o schimbare? Pentru că banca de rezerve nu-ți dă nicio posibilitate. 

Neagoe face schimbări, care schimbă jocul și care ajung să decidă jocul. Să terminăm odată cu asta, că împreună unii jucători de la Rapid au 111 ani. Ce să le facem? Să-i eutanasiem? Hai să terminăm cu asta!

Sunt buni așa bătrâni. Nu ai ce să-i reproșezi lui Săpunaru, n-ai ce să-i reproșezi lui Grigore sau lui Morais. Ăștia când intră, joacă! Sunt cei mai constanți și cei mai buni jucători. Spunea Săpunaru că dacă nu e bun, pleacă. Nu pleci, mă, că ești printre ăia buni! Sunt bătrâni, ce să spun…”, a mai spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

ADVERTISEMENT