Life

Andrea Tonciu și Robert Niță, față în față după Survivor România. Ce s-a întâmplat între ei, în direct

Andrea Tonciu și Robert Niță, foști concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, s-au întâlnit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, însă rezultatul a fost unul neașteptat.
16.02.2022 | 16:50
Andrea Tonciu si Robert Nita fata in fata dupa Survivor Romania Ce sa intamplat intre ei in direct
ADVERTISEMENT

După eliminarea de la Survivor România, Andreea Tonciu și Robert Niță și-au aruncat unul altuia acuzații dure. Fosta asistentă a afirmat că fotbalistul a profitat de problemele sale de sănătate pentru a nu intra pe traseu.

La rândul său, acesta a îndrumat-o pe Andreea să-și vadă de lungul nasului, făcând aluzie la operația de rinoplastie la care bruneta a apelat în trecut. 

În ediția de miercuri a emisiunii La Măruță, foștii concurenți Survivor au fost în platou, pentru a-și regla conturile și a rezolva neînțelegerile dintre ei.

Andreea Tonciu și Robert Niță, schimb de replici după Survivor România

Pentru prima dată față în față după ce au fost eliminați de la Survivor România 2022, Andreea Tonciu și Robert Niță și-au spus unul altuia ce îi nemulțumește.

Robert Niță a dezvăluit că el și Andreea Tonciu nu au fost niciodată prieteni, doar că s-au înțeles bine și s-au văzut de câteva ori înainte de plecarea în jungla dominicană. În competiție lucrurile s-au răcit între ei, iar Robert Niță este de părere că a fost vorba doar despre câteva neînțelegeri.

„Prieteni n-am fost. A existat o simpatie, care, contrar celor spuse, poate încă există. Pe ea au deranjat-o anumite lucruri care s-au întâmplat.”, a spus Robert Niță.

“Au acuzat-o pe Otilia că este sclava și dădaca mea”

La rândul ei, Andreea Tonciu spune că îl respectă pe fostul său coleg, dar că a fost nemulțumită de atitudinea pe care acesta a avut-o față de ea.

În plus, a fost deranjată de faptul că Robert Niță devenise apropiat de CRBL, cu care fosta Faimoasă era în conflict. Despre afirmația pe care a făcut-o la ieșirea din competiție, conform căreia fotbalistul nu s-a adaptat la Survivor România, a declarat că totul a pornit de la Emil Rengle.

„Îl respect foarte mult pe Robert. M-a deranjat la el că începuse să fie prieten cu CRBL. Au acuzat-o pe Otilia că este sclava și dădaca mea. 

 Eu l-am considerat prieten și nu i-am înțeles atitudinea. În prima zi a stat în cameră cu Rengle. Ne-a spus că Robert a vorbit la telefon cu soția lui și i-a spus că nu-i place unde a ajuns, că nu vrea să intre în concurs și că vrea să plece acasă.”, a spus fosta asistentă tv.

Andreea Tonciu: „Robert m-a trădat ca pe un cățel”

Cu toate că Robert Niță a povestit că i-a fost alături Andreei Tonciu în momentele în care fostei concurente Survivor i-a fost rău, bruneta spune că i-a fost greu în competiție tocmai pentru că nu avea pe cineva aproape.

„Robert m-a trădat. Este un trădător, l-am considerat fratele meu și m-a trădat exact ca pe un cățel.”, a adăugat Andreea Tonciu.

Chiar dacă părea că între cei doi foști concurenți va izbucni un scandal, până la final Andreea Tonciu și Robert Niță și-au vorbit cu calm unul altuia și au dat de înțeles că au îngropat securea războiului.