Sport

Reacție violentă la adresa fanilor dinamoviști după scandalul cu jucătorii: „Sunt niște descreierați!”. Video

Robert Niță i-a făcut praf pe suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, dar și pe cei din board-ul DDB, care au permis să se ajungă la astfel de scandaluri cu jucătorii și nu au luat atitudine după ultimele incidente.
17.12.2021 | 19:16
Reactie violenta la adresa fanilor dinamovisti dupa scandalul cu jucatorii Sunt niste descreierati Video
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a intrat în galeria selectă a jucătorilor dezbrăcați de suporteri, însă ultrașii nu s-au oprit doar aici și au tras pe dreapta autocarul „câinilor” în drum spre București și i-au băgat pe jucători în ședință.

Gabi Torje a comentat și el gestul fanilor, însă un fost căpitan al „câinilor” a fost indignat de acest lucru, în timp ce Dănuț Lupu consideră că Rednic i-a expus pe jucători în conflictul cu Peluza Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

DDB-ul și Peluza Cătălin Hîldan, desființate după ultimul scandal de la Dinamo: „E cel mai urât lucru pentru un suporter”

Robert Niță a lansat un atac virulent la adresa programului DDB și a galeriei lui Dinamo după incidentele de la meciul cu Mioveni și ceea ce a urmat în drum spre București.

Eroul Forestei Suceava în „Groapă” contra lui Dinamo a desființat gestul suporterilor de a-l dezbrăca pe Deian Sorescu: „Am văzut vehemența cu care aseară, niște nebuni, că nu pot fi numiți oameni sănătoși ăia care… Și eu zic nebuni că sunt elegant. Ăia sunt niște descreierați! Eu nu înțeleg DDB-ul ăsta!”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Robert Niță îi consideră vinovații principali pe cei din DDB, care au permis astfel de manifestări și nu s-a autosesizat: „Se întâmplă un lucru foarte grav și aici e și vina lui Sorescu. Forul suprem, DDB, nu te sesizezi să dai un comunicat că ăla nu reprezintă Dinamo și că erau niște rătăciți, deși erau în galerie lui Dinamo?”.

Robert Niță îi avertizează pe dinamoviști: „DDB-ul va pierde foarte mulți bani cu gestul ăsta! Și echipa pierde mult ca imagine”

Robert Niță e de părere că gestul deplasat al suporterilor nu va trece fără repercursiuni: „DDB-ul va pierde foarte mulți bani cu gestul ăsta! Și echipa va pierde mult ca imagine, pentru că nu ia nimeni atitudine. Descreieratul ăla îl trage pe Sorescu lângă el, îi smulge tricoul și îl aruncă pe jos.

ADVERTISEMENT

Pentru un suporter adevărat, tricoul ăla și emblema sunt sfinte! E icoana la care te închin și o pupi! Nu poți să o dai pe jos. E cel mai urât lucru pentru un suporter. Putea să fie trompeta trompetelor Sorescu.”

Niță continuă discursul dur: „Mă da’ cine sunteți voi să vă permiteți așa ceva? Dinamo sunteți voi?”

„S-au dus pe autostradă, au încercat să blocheze de vreo două-trei ori autocarul și până la urmă au intrat într-o benzinărie la solicitarea lui Rednic și au stat de vorbă acolo. Mă da’ cine sunteți voi să vă permiteți așa ceva? Dinamo sunteți voi? Nu sunteți bă nimic!

ADVERTISEMENT

Dinamo înseamnă legendele care au făcut performanță, discobolul, stadionul ăla urât, cine mai vreți voi. Nu suporterii care nu au îmbrăcat niciodata tricoul lui Dinamo. Sunteți niște unii, niște profitori de pe numele lui Dinamo și care faceți mai mult lucruri rele. E rău, e umilitor ce se întâmplă acum la Dinamo dar ți-o asumi ca suporter!”.

Niță râde de DDB care nu a mai oferit ca premiu mașina promisă suporterilor: „Strâng milioane dar nu au bani de o mașină!”

FANATIK a oferit în exclusivitate prima reacție după ce DDB-ul nu a mai oferit mașina Suzuki câștigătorului de la tombola membrilor înscriși în program, lucru care nu a trecut neobservat nici de Robert Niță.

„Tot se bat cu pumnii în cap: facem noi, dregem noi. Ăla care a luat mașina acum un an de zile nu a primit-o nici acum.  DDB-ul strânge milioane de euro dar nu are bani de o mașină, fie ea și la mâna a doua!”, a declarat Robert Niță pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”