Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, contre savuroase cu Bănel Nicoliță și Adrian Ilie: “După meciul cu Rapid, o să plângi la infinit!”. Video exclusiv

Robert Niță l-a tachinat la Fanatik SuperLiga pe Bănel Nicoliță înainte de Farul - FCSB, dar a primit contre puternice de la fostul jucător al FCSB și de la "Cobra" Adi Ilie.
16.05.2023 | 11:57
Robert Nita contre savuroase cu Banel Nicolita si Adrian Ilie Dupa meciul cu Rapid o sa plangi la infinit Video exclusiv
Robert Niță, contre savuroase cu Bănel Nicoliță și Adrian Ilie După meciul cu Rapid, o să plângi la infinit!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Farul poate fi deja campioană din weekend dacă se impune pe propriul teren contra celor de la FCSB. Dar la fel de bine poate fi sărbătoarea celor de la FCSB, care ar trece pe primul loc cu o victorie pe litoral. Și astfel ar putea fi siguri de titlu în cazul în care vor dubla acest succes și contra Rapidului, pe Arena Națională, în ultima etapă.

Robert Niță este convins că Farul va fi campioană după meciul cu FCSB de la Ovidiu: “Vă ia valul și vă intră nisipul în ochi”

Influencer-ul Robert Niță este “all in” pe victoria Farului. S-a amuzat pe seama lui Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA și i-a transmis că de săptămâna viitoare nu va mai fi la fel de vesel. Rapidistul Niță nici nu vrea să audă de o eventuală sărbătoare a rivalilor de la FCSB în ultima etapă a campionatului, în meciul direct de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Vine meciul de la Constanța, Bănelinho. Vă ia valul și vă intră nisipul în ochi. Bucură-te de fața asta veselă încă 5-6 zile, că de săptămâna viitoare ești pe negru, dar ai anticipat bine cu sacoul ăsta. După meciul cu Rapid, o să plângi la infinit”, s-a amuzat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Euforic după victoria în fața celor de la CFR Cluj, Bănel Nicoliță este convins că FCSB va fi campioană. Și i-a transmis lui Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA că îi va face chiar o invitație la sărbătoarea de titlu care este convins că va avea loc pe Arena Națională, după FCSB – Rapid, în ultima etapă,

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, ironii la adresa lui Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA: “O să sărbătorești și tu lângă mine într-un final”. Ce a spus “Cobra” Adi Ilie

“O să câștigăm și acolo (n.r. – la Ovidiu) și o să câștigăm și cu voi (n.r. – cu Rapid) și o să sărbătorești și tu lângă mine într-un final. O să fie o bucurie, ai să vezi. După meciul cu Rapid, frumus, ultima etapă, îi dau mesaj ca un adevărat prieten: ‘te aștept la sărbătoarea noastră'”, a fost replica savuroasă a lui Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În discuție a intervenit și “Cobra” Adi Ilie, care i-a transmis lui Robert Niță că va ajunge să fluture steagul “roș-albastru” al rivalei după derby-ul de pe Arena Națională. “Robert, eu cred că o să ajungi să fluturi steagul lui Steaua (n.r. – FCSB) după meciul cu Rapid. ‘Campionii’, așa o să fii”, l-a “capsat” Cobra pe Robert Niță în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cu două etape înainte de finalul din SuperLiga, Farul Constanța este pe primul loc în clasament, cu 47 de puncte, unul mai mult decât FCSB. Cele două echipe se vor înfrunta la Ovidiu în runda 9, partidă care poate conta decisiv în lupta pentru titlu. Farul este campioană în cazul unei victorii.

FCSB are nevoie de victorii cu Farul și Rapid pentru a câștiga titlul în SuperLiga după o pauză de opt ani

Dacă FCSB nu pierde la Ovidiu, titlul se va juca în ultima etapă, atunci când Farul va juca în deplasare la CFR Cluj, iar FCSB primește vizita Rapidului. Practic, FCSB este sigură de titlu doar dacă se impune în ultimele două runde. În cazul unui egal la Ovidiu, în etapa 9, FCSB ar fi obligată să câștige cu Rapidul și să aștepte un ajutor de la CFR Cluj, care să nu piardă cu Farul.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT