Life

Robert Niță i-a demascat pe Faimoșii de la Survivor România: „Când vedeau camerele zici că erau electrocutați”

Robert Niță s-a descătușat în urma eliminării sale de la Survivor România. Fostul fotbalist a lovit dur în foștii săi colegi, făcându-i prefăcuți. Faimosul a dat tot din casă!
14.02.2022 | 08:15
Robert Nita ia demascat pe Faimosii de la Survivor Romania Cand vedeau camerele zici ca erau electrocutati
Robert Niță de la Survivor România, invitat în emisiunea lui Zanni de pe VOYO. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Robert Niță și-a dat drumul la gură după ce a ajuns în România, de la Survivor. Fotbalistul eliminat după Andreea Tonciu nu a mai putut ține în el toate nemulțumirile pe care le-a adunat în Republica Dominicană.

Robert a spus că mulți dintre foștii săi colegi făceau lucruri doar de dragul camerelor de luat vederi. Declarațiile făcute de sportiv surprind, mai ales că el niciodată nu a luat poziție în nenumăratele conflicte care au avut loc în echipa sa.

ADVERTISEMENT

Niță spune că până la această oră Războinicii dau dovadă de mai multă unitate, asta deoarece ei nu au acel complex de superioritate pe care îl au unele dintre vedetele din tabăra roșie.

Robert Niță îi acuză pe Faimoșii de la Survivor România de falsitate

Mai nervos ca niciodată, Robert a făcut câteva confesiuni copioase despre cum căutau mulți Faimoși camerele de luat vederi. Bărbatul s-a destăinuit în emisiunea lui Zanni de pe canalul VOYO.

ADVERTISEMENT

„Noi tot ce spunem la consiliu ei folosesc asta împotriva noastră. Șmecheria este să le ții acolo, să le soluționezi și la joc să îi rupi. Când vin camerele ești și fochist, și astronaut, și bucătar. Unii când vedeau camerele zici că erau electrocutați.

Unii au adus puncte în 25 de meciuri cât am adus eu în 6. Și mort aduceam puncte.

Stăteau la soare trei-patru ore și când venea camera se activau. Nu faceți nimic. Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți! 

ADVERTISEMENT

Mi-era rușine că mănânc. Otilia la o probă a intrat de 6 ori. De trei, patru ori, bărbații, băieții și câștigam.

Dacă țipi de două ori la Radu Itu… S-a tăiat. E praf psihic”, sunt doar câteva dintre declarațiile fără menajamente pe care le-a făcut Robert Niță pe VOYO.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a slăbit 10 kilograme în 21 de zile

Robert a zis că le-a zis colegilor săi să renunțe la ifose și să încerce să lupte mai mult pentru echipă până se va ajunge la jocurile individuale.

Niță a vorbit și despre condițiile dificile din Republica Dominicană. Fotbalistul a slăbit nu mai puțin de 10 kilograme în doar 21 de zile.

Faimosul a spus că și Cătălin Zmărăndescu a dat jos mai bine de 10 kilograme, precizând că unele dintre haine care îi lăsau cute pe piele acum îi sunt extrem de largi.

 

ADVERTISEMENT