Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, mesaj dur pentru rapidistul Dani Coman, președinte la Hermannstadt. La mijloc a căzut Marius Măldărășanu. Video exclusiv

Robert Niță, critici la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pentru un alt fost rapidist. Ce i-a reproșat lui Dani Coman, președintele lui Hermannstadt.
10.03.2023 | 12:53
Robert Nita mesaj dur pentru rapidistul Dani Coman presedinte la Hermannstadt La mijloc a cazut Marius Maldarasanu Video exclusiv
Robert Niță l-a criticat pe Dani Coman la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Hermannstadt, echipă care s-ar fi luptat cu șanse reale la play-off daca nu ar fi fost depunctată, va putea doar să arbitreze lupta pentru calificarea în primele 6. În ultima rundă din sezonul regular, sibienii vor înfrunta FCU Craiova pe propriul teren. Echipa lui Marius Măldărășanu are cu siguranță forța necesară să îi încurce pe olteni.

Robert Niță, critici pentru un alt mare rapidist. Ce i-a reproșat lui Dani Coman de la revenirea acestuia în funcția de președinte la Hermannstadt

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, invitații Dănuț Lupu, Robert Niță și Andrei Vochin l-au lăudat pe Marius Măldărășanu pentru parcursul excelent al lui Hermannstadt în acest sezon, în ciuda numeroaselor probleme. Dar Robert Niță a avut și o completare și l-a taxat pe Dani Coman pentru pasivitatea din ultimul timp al președintelui de la Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Măldărășanu și ca jucător a fost serios, constant, asta demonstrează și ca antrenor. Chiar dacă este cu totul altceva să antrenezi. Mi-aș dori să fie mai vocal Coman. Pentru că s-a făcut atâta tam-tam când a plecat, atâta tam-tam când s-a întors, cred că ar trebui să fie mai vocal. Și referitor la arbitraje și la ce se întâmplă pe acolo.

Măldărășanu ar trebui să fie lăsat să antreneze. Sunt acolo oameni angajați, managers sportiv, președinte, ca să protejeze echipa, să pună presiune. Îl vreau mai președinte pe Coman, nu în umbră. De ce trebuie să vorbească Măldărășanu de arbitraje și de VAR?

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu și Andrei Vochin, cuvinte de laudă pentru Marius Măldărășanu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: “Soluție pentru o echipă mare”

Să vorbească de Paraschiv, de jucători, de tactică. De lucrurile de care vorbesc antrenorii. Dani Coman ar trebui să fie mai președinte, cum făcea la Astra”, a declarat rapidistul Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre un alt fost rapidist, Dani Coman.

Dănuț Lupu, fost coleg cu Marius Măldărășanu la Rapid, a avut numai cuvinte de laudă pentru antrenorul celor de la Hermannstadt. “Îl cunosc de mulți ani pe Măldărășanu, pentru că am apucat să joc cu el la Rapid. Este un copil cuminte, care a învățat foarte mult, și-a dorit întotdeauna să fie antrenor. Bravo lui! Antrenor bun”, a spus Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu a fost lăudat și de Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: “Măldărășanu este un antrenor care confirmă pentru a doua oară. Prima dată s-a întâmplat la Astra, când a fost dat afară după 7 meciuri fără înfrângere. Dacă va reuși să salveze echipa de la retrogradare, eu cred că va fi o soluție pentru echipele mari cât de curând”.

Hermannstadt este pe locul 13 în SuperLiga, cu 29 de puncte, dar pe teren a obținut cu 9 în plus. A fost însă penalizată pentru unele probleme financiare. În ultima etapă din sezonul regular, Hermannstadt va înfrunta pe FCU Craiova, partidă programată duminică, 12 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT