Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță se înclină în fața lui Meme Stoica. „M-a ajutat foarte mult, e un mare om! E ca un frate mai mare!”

Robert Niță a făcut dezvăluiri uluitoare despre Meme Stoica. Este aproape neverosimil cât de apropiați sunt cei doi, având în vedere rivalitatea dintre Rapid și FCSB.
07.05.2024 | 09:00
Robert Nita se inclina in fata lui Meme Stoica Ma ajutat foarte mult e un mare om E ca un frate mai mare
Robert Niță se înclină în fața lui Meme Stoica. „M-a ajutat foarte mult, e un mare om! E ca un frate mai mare!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță și Meme Stoica au o relație apropiată, la care puțini se gândeau. Fostul atcacant a dezvăluit cât de mult l-a ajutat în carieră și de ce îl va respecta toată viața pe oficialul celor de la FCSB.

Robert Niță, reverență pentru Meme Stoica. Cât de apropiați sunt cei doi: „O să îl respect toată viața”

Robert Niță și Meme Stoica sunt „rivali” când vine vorba de echipele pe care le susțin. Fostul atacant are suflet de rapidist, în timp ce oficialul este președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, noua campioană a României. Totuși, în viața de zi cu zi, ei sunt mai mult decât apropiați.

ADVERTISEMENT

Niță și MM se cunosc de la finalul anilor ’90, când fostul fotbalist a fost transferat la Oțelul Galați, club al cărui președinte era nimeni altul decât Mihai Stoica.

„Meme este un om care pe mine de-a lungul vieții m-a ajutat foarte mult. M-a ajutat foarte mult omul ăsta. Poate Robert Niță nu ajungea niciodată fotbalist dacă nu era Meme Stoica.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica, când era pandemie și am avut probleme cu părinții mei și cu bunica mea, în două ore m-a chemat la el acasă și mi-a dat tratamentul de la domnul Becali”.

„M-a luat din Divizia B!”

În sezonul 1998-1999, Steaua l-a împrumutat la Galați pe Robert Niță, care, în 19 meciuri, a reușit să marcheze 4 goluri.

ADVERTISEMENT

„Asta poate nu ar trebui să o spun că s-ar putea să se supere, dar Meme Stoica m-a ajutat și de curând când i-am cerut un sfat și mi l-a dat ca un frate mai mare. Lăsând la o parte că Meme este la FCSB, eu sunt suporter rapidist ș.a.m.d.

Dar Meme Stoica e în primul rând un mare om și pentru asta o să îl respect toată viața mea. Meme Stoica m-a luat din Divizia B de la Cimentul Fieni și m-a adus la o echipă bună din Divizia A, Oțelul Galați. El, urmărind meciurile.

ADVERTISEMENT

Și, mai departe, chiar dacă suntem simpatizanți de echipe diferite, rivale, este un mare om și pentru asta, jos pălăria în fața lui Meme”, a dezvăluit Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Robert Nita, DEZVALUIRI ULUITOARE despre MM Stoica: “IL RESPECT TOATA VIATA MEA”

ADVERTISEMENT