Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță și Gheorghe Mustață, contre în direct la Fanatik SuperLiga după FCSB – Rapid 1-5: “Las-o mai ușor!” vs. “Am tricoul ăsta, e 5XL, nu știu dacă-ți vine!”. Video exclusiv

Contre puternice la FANATIK SUPERLIGA între rapidistul Robert Niță și Gheorghe Mustață, liderul galeriei celor de la FCSB după victoria "giuleștenilor" pe Arena Națională, 5-1.
30.05.2023 | 10:09
Robert Nita si Gheorghe Mustata contre in direct la Fanatik SuperLiga dupa FCSB  Rapid 15 Laso mai usor vs Am tricoul asta e 5XL nu stiu dacati vine Video exclusiv
Robert Niță și Gheorghe Mustață, contre în direct la Fanatik SuperLiga după FCSB - Rapid 1-5 Las-o mai ușor! vs. Am tricoul ăsta, e 5XL, nu știu dacă-ți vine!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Rapid a învins-o categoric pe FCSB în ultima etapă din play-off în SuperLiga, scor 5-1. Rezultat venit în contextul în care ambele echipe erau lipsite de miză, dar care a uimit în special prin proporții. Aflat în studio la FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță a avut un schimb de ironii cu liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață.

Robert Niță, ironii pe seama lui Gheorghe Mustață la FANATIK SUPERLIGA după FCSB – Rapid 1-5: “Ne-am refăcut golaverajul cu voi”

“5. Bine ai venit! Te uiți la mine? Că vreau să îți arăt că mi-am schimbat inelul. Spune cum ai văzut meciul de jos de acolo că ai fost mai aproape de poartă. Noroc că nu mai sunt coloneii ăia să vă facă transferurile cu japca. Că poate câștigați campionatul. Cum ai văzut manita?

ADVERTISEMENT

Vezi că ați plâns vreo două săptămâni că a băgat Onea alunecare, erați pe toate site-urile, plângăcioșilor. Noi vorbim de fotbal, nu de scandări. Ne-am refăcut golaverajul cu voi. Eu nu râd, că se mai întâmplă și câte un eșec d-ăsta. Dar când e și istoric.

Am inelul lui Rumburak, poate schimbați rezultatul dacă vă împrumut inelul. Nu prea v-ați auzit, chiar dacă i-ați pus pe ăia sus acolo. Era ecoul de la cupele alea pe care vi le-am decernat. Uite, ți-am adus tricoul ăsta e 5XL, nu știu dacă îți vine”, au fost ironiile lui Robert Niță pentru Gheorghe Mustață la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, replică pe măsură pentru Robert Niță după FCSB – Rapid 1-5: “Nu e manita, este maneta de la tren”

La rândul său, Gheorghe Mustață nu a ezitat să îi dea replici pe măsură lui Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA. Liderul Peluzei Nord le-a amintit fanilor din Giulești de înfrângerea suferită în sezonul regular pe Arena Națională, dar și de dezastrul de la Ovidiu, când Rapid a cedat cu 2-7 în fața celor de la Farul.

“Roberte, mi-e rușine că sunteți în emisiune că îți ziceam eu una de te lua pofta. Las-o așa. După atâția ani în B, stați cuminți. Stați cuminți! Noroc că a deraiat trenul acum câțiva ani și v-a băgat PSD-ul în A. Las-o ușor. E maneta de la tren, nu manita.

ADVERTISEMENT

Stai cuminte, Robert. Eu te respect. Urlați la arbitri data trecută, la 3-0, opriți meciul, opriți meciul. Nu vorbi de plângăcioși că anul trecut și acum plângeați ‘opriți’ meciul. La 7-2 satisfacția voastră era din cauza noastră. Noi suntem antidotul vostru. Știți de ce?

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB: “La 3-0 pentru noi anul trecut fugeați cu Săpunaru de mână la arbitru să oprească meciul”

Când iei bătaie 7-2 și vii să spui acum că ai bătut cu 5-1 când jucăm cu echipa a doua. La 3-0 pentru noi pe Național Arena, anul trecut, fugeați cu Săpunaru de mână să oprească meciul. Las-o mai ușor că nu sună bine. Abia vă auzeați de acolo. Să vă mai dea Neluțu Varga bani de coregrafii”, a fost replica pe măsură a lui Gheorghe Mustață pentru Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT