Life

Robert Niță a ajuns la spital după eliminarea de la Survivor România 2022. Ce probleme are sportivul

Robert Niță s-a bucurat din plin de experiența de la Survivor România 2022, în ciuda faptului că s-a întors din Republica Dominicană cu probleme serioase de sănătate.
23.02.2022 | 22:48
Robert Nita a ajuns la spital dupa eliminarea de la Survivor Romania 2022 Ce probleme are sportivul
Robert Niță de la Survivor România 2022, probleme serioase de sănătate: ”Sunt în proces de recuperare”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal al echipei Rapid a ajuns la spital după eliminarea din competiția sportivă de la Pro TV, unde a luptat alături de concurenții cu banderolă roșie.

Problemele de sănătate nu l-au ocolit pe fostul Faimos de la Survivor România 2022, care a revenit acasă, în România, cu dureri serioase în mai multe zone din organism.

ADVERTISEMENT

Cele mai dificile probleme au fost în zonele cervicală și lombară, Robert Niță precizând că deja a trecut printr-o intervenție chirurgicală după ce a plecat din junglă.

Robert Niță de la Survivor România 2022, probleme serioase de sănătate: ”Sunt în proces de recuperare”

În prezent, Robert Niță este în plin proces de recuperare, dar asta nu înseamnă că nu se gândește la competiția Survivor România 2022, unde ar pleca din nou.

ADVERTISEMENT

Schimbările nu sunt vizibile doar la nivelul stării de sănătate, ci și psihic, sportivul precizând că este un alt om și vede lucrurile complet diferit acum.

„Sunt ca femeile alea pe care le vezi în restaurant sau în discotecă, le duci acasă sau la hotel, dar dimineața, când le vezi nemachiate, o iei la fugă din cameră. Așa sunt și eu! Pe dinafară par OK.

ADVERTISEMENT

Am avut probleme mari de sănătate, în zona cervicală, lombară și altele… Sunt în proces de tratament, de recuperare, deja am suferit o intervenție chirurgicală. 

Dacă aș fi sănătos, m-aș duce ieri înapoi pentru că e o experiență senzațională. Mi-am schimbat principiile de viață în care credeam cu tărie!

ADVERTISEMENT

Când ajungi acolo ți se schimbă tot, inclusiv percepția despre unele lucruri”, a mărturisit fostul concurent în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la GSP.

Robert Niță, detalii despre traiul de la Survivor România 2022

Tot despre reality show-ul de la Pro TV Robert Niță a povestit cum au stat lucrurile în tabăra din junglă, dar și care au fost condițiile în care a trăit în Republica Dominicană.

Sportivul a dezvăluit ce a conținut bagajul pe care a avut voie să-l ia la Survivor România 2022, lipsurile fiind cele care și-au pus serios amprenta asupra sa.

„Dormeam pe jos, aveam doar o pătură, fără acoperiș. Trebuia să tai crengi ca să-ți faci acoperișul. Dormeam pe un lemn, pe podeaua unei barăci. Nu poți să spui în cuvinte tot ce simți și ce trăiești acolo.

Acolo nu știi cât e ceasul! N-ai nici măcar pastă sau periuță de dinți. Luam apă din mare, făceam focul, o fierbeam și obțineam sare. Băgam mâna și ne spălam că apa era la discreție, făceam gargară și aia era!

N-ai nimic acolo, nici unghieră, nici gel de duș, nici măcar prosop. Făceai baie în mare și te uscai la soare”, a mai adăugat Robert Niță, în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

ADVERTISEMENT