Life

Ce a pățit, de fapt, Robert Niță la Survivor România. Faimosul, mari probleme de sănătate

Robert Niță a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă după eliminarea din competiția sportivă Survivor România 2022, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.
05.02.2022 | 15:40
Ce a patit de fapt Robert Nita la Survivor Romania Faimosul mari probleme de sanatate
Robert Niță, adevărul despre problemele de sănătate după plecarea de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent din Republica Dominicană a spus ce a pățit în junglă. Fostul jucător de fotbal spune că are mari probleme, în special în zona spatelui.

Condițiile vitrege și probele complicate și-au pus serios amprenta pe starea de sănătate a fostului Faimos de la Survivor România, care a suferit inclusiv o accidentare.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a învățat în cele din urmă să treacă peste durere, la revenirea în țară fiind nevoit să facă mai multe investigații. Sportivul a fost supus unor controale amănunțite.

Robert Niță, adevărul despre problemele de sănătate după plecarea de la Survivor România

A ajuns direct pe patul de spital din cauza traseelor dificile din reality show-ul moderat de Daniel Pavel. Survivor România l-a lăsat pe sportiv cu dureri insuportabile.

ADVERTISEMENT

Și-a testat limitele în junglă, a învățat să stea departe de scandaluri și nu regretă nicio secundă participarea. Robert Niță a învățat o lecție foarte importantă.

Mai mult decât atât, fostul Faimos recunoaște că ar fi vrut să plece dinainte pentru că nu mai simțea dorința de a merge mai departe. Nu mai dădea randament.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, probleme serioase după Survivor România. Cu ce se confruntă

„Încă mă dor toate. Să vedeți în ce hal sunt bronzat. Am probleme mari în zona lombară și mai mari în zona cervicală.

După câteva zile de la accidentare și niște fisuri anale, în termeni populari hemoroizi. De asta apăream pe perne la filmări. Nu e nicio rușine să spun asta.

ADVERTISEMENT

Până la urmă e medicină. Stăteam în barcă și câte patruzeci de minute, de-ți rupea ficații. Vă imaginați ce am trăit eu, și cu hemoroizi.

Încetase cu ceva timp în urmă să mai fie o competiție sportivă pentru mine, pentru că mă durea jumătate de corp.

Poate asta a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a-mi ține gura, de a nu fi recalcitrant și a nu le face observații colegilor mei, fiind într-o stare proastă de sănătate. Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat.

Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat, mult mai scurt decât îmi propusesem”, a spus Robert Niță într-un vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT