News

Robert Pattinson, rol principal în ”The Batman”, depistat cu Covid-19

04.09.2020 | 10:13
Robert Pattinson rol principal in The Batman depistat cu Covid19
ADVERTISEMENT

Celebrul actor de la Hollywood Robert Pattinson, rol principal în producția ”The Batman” a fost confirmat ca fiind infectat cu Covid-19.

Informația vine la doar două zile după ce filmările pentru celebra serie a filmelor cu eroi supraomenești au fost reluate.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, un purtător de cuvânt de la studiourile Warner Bros a confirmat că un membru al echipei care lucrează la producția amintită a fost confirmat cu noul coronavirus, dar nu a oferit nume.

Actorul Robert Pattinson din ”The Batman” a fost depistat cu Covid-19

Conform The Guardian, care citează surse apropiate studiourilor de filmare, este vorba chiar despre starul filmului, Robert Pattinson.

ADVERTISEMENT

Filmările acestei producții mult așteptate de fanii genului, care au loc în Hertfordshire, în Marea Britanie, tocmai se reluaseră de trei zile, după ce în martie au fost suspendate din cauza pandemiei.

”Un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv la COVID-19 și se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, se arată în comunicatul celor de la Warner Bros, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Precedent acestui incident nefericit, se anunța că noua producție în franciza ”The Batman” era așteptată să iasă pe piață în toamna anului 2021. În filmul regizat de Matt Reeves mai joacă Zoe Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell.

Robert Pattinson, un actor extrem de popular

În 2020, Robert Pattinson, un actor foarte popular, a fost declarat cel mai frumos bărbat din lume, fiind totodată cel mai tânăr actor care joacă rolul lui Batman. În vârstă de 36 de ani, el a fost starul francizei ”Twilight”.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Pattinson s-a remarcat și jucând în ”Harry Potter și Pocalul de Foc”, dar și prin relația cu fosta lui colegă de platou, Kristen Stewart.

Producția ”The Batman”, în care este prezent Pattinson, este filmată în Marea Britanie. Filmările erau întrerupte în această perioadă din cauza pandemiei și fuseseră reluate abia cu câteva zile în urmă. Producția, în care joacă și Zoe Kravitz și Colin Farrell, urmează să apară în cinematografe în toamna lui 2021.

ADVERTISEMENT