Life

Robert Sfăt, înscriere la facultate cu peripeții. Prin ce a trecut fiul lui Brigitte 

15.09.2020 | 23:07
Robert Sfat inscriere la facultate cu peripetii Prin ce a trecut fiul lui Brigitte
ADVERTISEMENT

Robert Sfăt, băiatul lui Brigitte Pastramă din prima căsnicie, a luat decizia de a se înscrie din nou la facultate. Zis și făcut, doar că până la depunerea dosarului fiul brunetei a trecut prin mai multe peripeții, însă a fost susținut la fiecare pas de familie.

Prima problemă întâmpinată de băiatul lui Brigitte a fost lipsa banilor pentru taxa de înscriere, motiv pentru care fosta concurentă de la Ferma s-a văzut nevoită să-i transfere numaidecât. Ulterior, Robert Sfăt a avut parte de o altă problemă pentru că nu dispunea de adeverință.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Florin Pastramă s-a implicat ca un tată adevărat și a mers cu fiul soției sale la medicul de familie pentru a lua toate documentele necesare pentru înscrierea lui Robi la facultate.

Robert Sfăt s-a înscris la facultate. Prin ce aventuri a trecut

„Zicea că vrea să vorbească ca să-l duci și la medicul de familie, că vrea să se înscrie cu Oana iar la facultatea la care l-am înscris eu, dar acum vrea la psihologie”, i-a spus Brigitte soțului ei, în cadrul show-ului care îi are protagoniști.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, următorul drum a fost chiar la universitate, unde băiatul lui Brigitte Pastramă a optat pentru psihologie, după ce în trecut a fost înscris la o altă specializare, dar nu și-a mai dus studiile la final.

Robert Sfăt și Florin Pastramă au fost nevoiți să meargă la secretariatul facultății pentru că băiatul brunetei nu-și putea accesa datele de acasă. Se pare că CNP său apărea în baza de date a universității încă de anul trecut când tânărul a abandonat studiile.

ADVERTISEMENT

„Am de toate la mine. Am și copii, copii legalizate, îmi mai trebuie doar adeverința de la medic. (…) Dar eu am o problemă. Ana poate să se înscrie și de pe laptop, plătește cu cardul, nu trebuie să se ducă până acolo.

La mine nu mă lasă că cică a mai fost băgat o dată codul numeric personal, doar că e băgat de anul trecut și eu eram înscris la altă secție”, i-a spus Robert mamei sale când aceasta l-a sunat pentru a se asigura că totul este în regulă.

ADVERTISEMENT

Într-un final toate lucrurile s-au rezolvat, în speranța că băiatul brunetei va intra la facultatea aleasă. Acesta are media 7,85 și speră ca din toamnă să se întoarcă pe băncile facultății.

ADVERTISEMENT