Life
notix pixel id

Robert Sfăt, înscriere la facultate cu peripeții. Prin ce a trecut fiul lui Brigitte 

15.09.2020 | 23:07
Robert Sfăt, înscriere la facultate cu peripeții. Prin ce a trecut fiul lui Brigitte 
Robert Sfăt, înscriere la facultate cu peripeții. Prin ce a trecut fiul lui Brigitte . Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Robert Sfăt, băiatul lui Brigitte Pastramă din prima căsnicie, a luat decizia de a se înscrie din nou la facultate. Zis și făcut, doar că până la depunerea dosarului fiul brunetei a trecut prin mai multe peripeții, însă a fost susținut la fiecare pas de familie.

Prima problemă întâmpinată de băiatul lui Brigitte a fost lipsa banilor pentru taxa de înscriere, motiv pentru care fosta concurentă de la Ferma s-a văzut nevoită să-i transfere numaidecât. Ulterior, Robert Sfăt a avut parte de o altă problemă pentru că nu dispunea de adeverință.

Omul de afaceri Florin Pastramă s-a implicat ca un tată adevărat și a mers cu fiul soției sale la medicul de familie pentru a lua toate documentele necesare pentru înscrierea lui Robi la facultate.

ADVERTISEMENT

Robert Sfăt s-a înscris la facultate. Prin ce aventuri a trecut

„Zicea că vrea să vorbească ca să-l duci și la medicul de familie, că vrea să se înscrie cu Oana iar la facultatea la care l-am înscris eu, dar acum vrea la psihologie”, i-a spus Brigitte soțului ei, în cadrul show-ului care îi are protagoniști.

Potrivit spynews.ro, următorul drum a fost chiar la universitate, unde băiatul lui Brigitte Pastramă a optat pentru psihologie, după ce în trecut a fost înscris la o altă specializare, dar nu și-a mai dus studiile la final.

ADVERTISEMENT

Robert Sfăt și Florin Pastramă au fost nevoiți să meargă la secretariatul facultății pentru că băiatul brunetei nu-și putea accesa datele de acasă. Se pare că CNP său apărea în baza de date a universității încă de anul trecut când tânărul a abandonat studiile.

„Am de toate la mine. Am și copii, copii legalizate, îmi mai trebuie doar adeverința de la medic. (…) Dar eu am o problemă. Ana poate să se înscrie și de pe laptop, plătește cu cardul, nu trebuie să se ducă până acolo.

ADVERTISEMENT

La mine nu mă lasă că cică a mai fost băgat o dată codul numeric personal, doar că e băgat de anul trecut și eu eram înscris la altă secție”, i-a spus Robert mamei sale când aceasta l-a sunat pentru a se asigura că totul este în regulă.

Într-un final toate lucrurile s-au rezolvat, în speranța că băiatul brunetei va intra la facultatea aleasă. Acesta are media 7,85 și speră ca din toamnă să se întoarcă pe băncile facultății.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri