Life

Robert Sfăt, primele declarații după ce ar fi furat mașina mamei sale, Brigitte Pastramă. Adolescentul o contrazice

22.06.2020 | 19:35
Robert Sfat primele declaratii dupa ce ar fi furat masina mamei sale Brigitte Pastrama Adolescentul o contrazice
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă și-a acuzat fiul în vârstă de 19 ani că i-a vandalizat casa și i-a furat mașina, motiv pentru care a sesizat poliția, însă Robert Sfăt vine cu altă variantă. Tânărul se apără și lansează acuzații dure la adresa femeii care i-a dat viață.

Băiatul fostei concurente de la „Ferma” susține că mama sa exagerează, că nu a consumat deloc substanțe interzise, ci doar a sustras din locuința acesteia o sticlă de vin. În plus, Robert Sfăt a mai declarat că întregul scandal a pornit de la ceva minor.

ADVERTISEMENT

Tânărul neagă acuzațiile care i-au fost aduse de mama sa, Brigitte Pastramă. Adolescentul a declarat la un post de televiziune că totul a pornit de la faptul că a dorit să se distreze alături de prietenii săi și a dat volumul la muzică mai tare decât ar fi vrut mama sa.

Fiul lui Brigitte Pastramă întoarce situația în favoarea sa. Ce spune Robert Sfăt

„Am avut diferite incompatibilățile parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și eu nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat. Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi.

ADVERTISEMENT

Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”, a mărturisit Robert Sfăt despre motivul de la care ar fi pornit scandalul cu frumoasa brunetă, Brigitte Pastramă, la România TV, informează spynews.ro.

Cât despre declarațiile mamei sale referitoare la consumul de substanțe interzise, Robert Sfăt susține că mama sa și-a făcut o părere greșită despre el încă de la 14 ani când a venit în București, precizând că nu este adeptul ilegalităților.

ADVERTISEMENT

„De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin.

De la 14 ani când am venit la București, i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii.

ADVERTISEMENT

Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”, a mai precizat Robert Sfăt, potrivit sursei menționate mai devreme.

ADVERTISEMENT