Life

Robert Stoica, despre eliminarea iubitei sale, Maria Constantin, de la Survivor România 2023: ”E foarte liniștită”

Maria Constantin nu a rezistat prea mult la Survivor România. Faimoasa a fost eliminată în ediția difuzată pe 11 ianuarie, de către Pro Tv.
13.01.2023 | 13:40
Robert Stoica despre eliminarea iubitei sale Maria Constantin de la Survivor Romania 2023 E foarte linistita
Ce spune iubitul Faimoasei Maria Constantin despre eliminarea de la Survivor România 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Show-ul Survivor România a început de doar câteva zile, iar diferite răsturnări de situație au avut loc deja.

Ce spune iubitul Mariei Constantin despre eliminarea sa de la Survivor România 2023

O eliminare complet neașteptată a fost cea a Faimosei Maria Constantin. Deși artista și-a amânat și nunta cu Robert Stoica pentru a participa la Survivor România 2023, se pare că lucrurile nu au fost deloc ușoare.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin nu a reușit să aducă niciun punct în echipa Faimoșilor, iar telespectatorii au decis că a venit momentul să plece acasă.

În momentul în care a fost eliminată, artista a dezvăluit că a învățat destul de multe într-un timp scurt și că se bucură de întreaga experiență. ”Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva. Asta este, mă duc acasă, la familie”, spunea Maria Constantin după ce a fost eliminată de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Acum, Robert Stoica, iubitul artistei și totodată cel mai mare susținător al ei, a venit și el cu câteva detalii. Acesta a dezvăluit că se bucură enorm că iubita sa a revenit acasă.

Cei doi sunt împreună de trei ani și au stat mai mereu împreună astfel că, după ce Maria Constantin a plecat în Republica Dominicană, pentru Robert Stoica, lucrurile au fost destul de dificile.

ADVERTISEMENT

”După ce a plecat, am văzut că îmi este greu fără ea. Obișnuința…am stat 3 ani de zile numai împreună”, a spus Robert Stoica, logodnicul Mariei Constantin, la Pro Tv.

Maria Constantin de la Survivor România 2023 este mai liniștită acum

În ceea ce privește evoluția ei scurtă la Survivor România 2023, Robert Stoica spune că se vedea că artista era emoționată și că i-a părut rău că a plecat prea devreme, deși ar fi vrut să demonstreze mai multe, însă acum este cât se poate de liniștită.

ADVERTISEMENT

În emisiunea lui Catalin Maruta a mai fost prezent și Florin Buresc, un bun prieten al artistei. Acesta a dezvăluit la rândul său cam același lucru.

Mai exact, deși a fost eliminată rapid, Maria Constantin este liniștită și se bucură de luxul de acasă.

Pe de altă parte, artistei i-a rămas și un regret, având în vedere că și-ar fi dorit să poată să evolueze pe insulă.

”E foarte liniștită, pentru că în sfârști a putut să-și facă un duș, să doarmă, să-și spele părul, lucru de care a dus cel mai mult lipsă. În același timp e tristă pentru că părăsește competiția.

Își dorea să-și demonstreze ei că poate mult mai mult și, ulterior, celor care o urmăresc”, a adăugat Florin Burescu.

ADVERTISEMENT