Life

Robert Toma și Jador au semnat o colaborare. Artiștii au lansat o piesă pentru toate româncele

Robert Toma (33 de ani) și Jador (26 de ani) au semnat o colaborare care se anunță a fi un mare succes în trendingul românesc. Cei doi artiști au lansat o piesă pentru toate româncele.
11.03.2022 | 07:45
Robert Toma si Jador au semnat o colaborare Artistii au lansat o piesa pentru toate romancele
Robert Toma și Jador, colaborare de succes. Cu ce piesă speră să dea lovitura cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Melodia „Cele mai cele” a fost lansată în urmă cu doar două zile și deja este ascultată pe repeat. Cei doi  cântăreți au primit aprecieri enorme pe canalul de Youtube, unde piesa are peste 185.000 de vizualizări.

Robert Toma și Jador, colaborare de succes. Cu ce piesă speră să dea lovitura cei doi

Robert Toma și Jador speră să fie o melodie care să fie ascultată o perioadă foarte lungă de timp pentru că are un ritm frumos care se potrivește de minune cu sezonul estival, cu valurile mării și cu căldura soarelui.

ADVERTISEMENT

Versurile piesei sunt despre româncele cu care se mândrește țara, lucru care l-a atras pe fostul Faimos de la Survivor România 2021 când a primit oferta de a cânta. Solistul în vârstă de 33 de ani spune că melodia are un impact puternic.

„Sperăm să vă placă piesa la fel de mult cum ne place și nouă. Colaborarea cu Jador a venit destul de natural pentru că ne-am dat seama destul de repede refrenul i se potrivește perfect.

ADVERTISEMENT

Ne-am bucurat foarte mult când am văzut că îi place și lui și apoi după ce a tras vocile pe piesă am știu că este exact ce trebuie. Tot timpul când ascult piesa asta văd mereu vara, plaja, marea și multa distracție.

Piesa este ca o odă pentru toate româncele și sper ca la vară să se distreze la maximum pe piesă”, a dezvăluit Robert Toma despre colaborarea cu Jador pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Jador este cunoscut pentru faptul că ajunge mereu în trending cu artiștii alături de care cântă și este de așteptat să se întâmple același lucru și acum. Cântărețul de muzică de petrecere a colaborat cu Vlăduța Lupău, Vali Vijelie și Loredana Groza.

Ruby, Lino Golden și Carmen de la Sălciua sunt, de asemenea, artiștii alături de care fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut furori în ultimii ani.

ADVERTISEMENT