Life

Robert Turcescu se alătură unei noi televiziuni, după eșecul de la B1. Ce emisiune va prezenta

Robert Turcescu revine pe sticlă după ce la începutul lunii ianuarie a încheiat colaborarea cu B1 TV. Pe ce post va putea fi văzut și ce emisiune va avea?
02.03.2023 | 23:46
Robert Turcescu se alatura unei noi televiziuni dupa esecul de la B1 Ce emisiune va prezenta
Robert Turcescu va prezenta pe noul post aceeași emisiune, ”Sub semnul întrebării”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Robert Turcescu nu renunță la televiziune, după eșecul de la B1 TV, post de unde a fost concediat la începutul lui ianuarie și cu care și-a reluat colaborarea în aprilie 2022, după o pauză de opt ani. Unde va putea fi văzut de această dată jurnalistul?

Robert Turcescu va apărea la un alt post TV, după concedierea de la B1 TV

Robert Turcescu, unul dintre cei mai vechi jurnaliști ai presei românești, va continua cu emisiunea sa, ”Sub semnul întrebării”, la Metropola TV, televiziunea deținută de Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari. Din 6 martie, va putea fi urmărit din nou de către admiratori.

ADVERTISEMENT

”Sub semnul întrebării” va fi transmisă de luni până joi, de la ora 20:00, iar de data aceasta Robert Turcescu este convins că ”va fi bine”. De altfel, a ținut să sublinieze că ”nu îi este teamă de noi începuturi” și crede că va contribui la creșterea postului TV.

”S-au adunat foarte multe întrebări, poate prea multe deja, la care românii nu primesc răspuns. Voi încerca, așa cum am făcut de fiecare dată, să obțin aceste răspunsuri. Emisiunea „Sub semnul întrebării’ e gândită ca un dialog alert în care există libertatea de a atinge chiar și cele mai delicate subiecte ale actualității.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a fost niciodată teamă de noi începuturi, ba chiar aș putea spune că mă simt mult mai entuziasmat să pun umărul la dezvoltarea unei televiziuni aflate încă la început de drum. E o echipă tânără, dar entuziastă la Metropola TV, dar sunt și vechi camarazi cu mare experiență jurnalistică în acest proiect, așa că avem îndeplinite condițiile unei reușite profesionale în viitorul apropiat. O spun tare, să se audă: va fi bine!”, a declarat Robert Turcescu.

Robert Turcescu a plecat la începutul acestui an de la B1 TV, după ce reprezentanții postului au hotărât să nu-i mai prelungească contractul pe care jurnalistul l-a semnat în aprilie 2022. El avea să reia colaborarea cu postul deținut de acționarul Sorin Oancea, după o pauză de opt ani.

ADVERTISEMENT

Robert Turcescu, jurnalist controversat. A fost locotenent colonel sub acoperire

În 2014, Robert Turcescu a impresionat o țară întreagă. Atunci, a dezvăluit în direct, în emisiunea Sorinei Matei că a lucrat ca jurnalist fiind și ”locotenent colonel sub acoperire!”. Drept urmare, și-a dat demisia și nu a mai fost angajat până în 2022 de un alt post TV.

În 2016, Robert Turcescu și-a încercat norocul ca primar general al Capitalei. A candidat pentru această funcție din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), dar nu a reușit și să o obțină. S-a clasat pe locul 4 față de contracandidați, cu 6, 46% din voturi.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a prins locul pe fotoliul de primar al Bucureștiului, Robert Turcescu a fost ales pe 9 iunie 2016 în funcția de vicepreședinte al PMP. Totodată, a fost și președinte interimar al PMP până în august, după care acest rol i-a fost atribuit lui Valeriu Steriu.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul 
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul "Beach, Please!"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația