ADVERTISEMENT
News

Roberta Anastase, incident la o reuniune a PNL. A căzut după ce scaunul pe care stătea s-a rupt. Video

Roberta Anastase a avut parte de un incident neplăcut la o reuniune a PNL. Aceasta a căzut după ce scaunul pe care stătea a cedat.
Autor: Andreea Stanaringa | 20.07.2021 | 13:58
Roberta Anastase, incident la o reuniune a PNL. A căzut după ce scaunul pe care stătea s-a rupt. Video
Roberta Anastase, incident la o reuniune a PNL. A căzut după ce scaunul pe care stătea s-a rupt. Video. Sursa foto: Colaj Fanatik

Roberta Anastase a avut parte de un incident la o reuniune a PNL. Fostul șef al Camerei Deputaților a căzut după ce scaunul pe care stătea s-a rupt.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc marți, la o reuniune a Partidului Național Liberal, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, potrivit antena3.ro. Senatoarea nu a fost rănită în urma incidentului din timpul conferinței.

Roberta Anastase, incident la o reuniune a PNL. A căzut după ce scaunul pe care stătea s-a rupt. Video

Un incident a avut loc la o reuniune a PNL, desfășurată în centrul Municipiului Ploiești. Roberta Anastase, fostul șef al Camerei Deputaților, a căzut după ce s-a rupt scaunul pe care stătea.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc marți, 20 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Din fericire, Roberta Anastase nu a pățit nimic în urma căzăturii cu scaunul care a cedat sub ea.

Acest incident neplăcut a avut loc la scurt timp după începerea conferinței, imediat după deschidere, în timp ce Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, le vorbea celor prezenți.

ADVERTISEMENT

Deputatul George Ionescu este cel care a ajutat-o pe aceasta să se ridice după ce a căzut. La scurt timp după incident, scaunul Robertei Anastase a fost înlocuit.

Reuniunea Partidului Național Liberal s-a ținut pentru a se stabili cine va conduce în continuare filiala Prahova.

ADVERTISEMENT

Iulian Dumitrescu vrea un nou mandat ca lider al PNL Prahova. Totodată, rolul acestuia este foarte important în ceea ce privește lupta dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban. Așadar, votul său în acest congres va conta foarte mult.

Roberta Anastase a ocupat funcția de șef al Camerei Deputaților, iar în 2015 a intrat în concediu de maternitate. În prezent, aceasta este senator al PNL Prahova.

ADVERTISEMENT

Din echipa propusă de Iulian Dumitrescu pentru conducerea PNL Prahova fac parte Roberta Anastase şi George Ionescu în calitate de prim-vicepreşedinţi.

Parlamentarii sunt membri de drept ca vicepreşedinţi ai organizaţiei. Deputatul Mircea Roșca se numără și el printre aceștia, potrivit hotnews.ro.

ADVERTISEMENT

Mircea Roșca este fost deputat în legislatura 2012-2016, iar anul trecut a candidat pentru un loc eligibil pe lista PNL Prahova. Acesta a primit un nou mandat de parlamentar după alegerile care au avut loc pe 6 decembrie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!