News

Roberta Gabriela, fetița de 13 ani dispărută de acasă în Târgu Jiu, a fost găsită! „Tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni”

25.09.2019 | 08:50
Roberta Gabriela nu e la prima plecare de acasă. Sursa foto - facebook

Roberta Gabriela, fetița de 13 ani dispărută de acasă în Târgu Jiu, a fost găsită! Vă readucem aminte că lipsa minorei a fost semnalată chiar de tatăl ei în urmă cu două zile. La puțin timp distanță, polițiștii au anunțat că au găsit-o pe Roberta Gabriela Codinoiu, eleva Colegiului Național Spiru Haret din Târgu-Jiu, după mai multe ori de căutări. Fata se afla pe o stradă din centrul orașului și a spus că nu a fost victima unei infracțiuni.

Roberta Gabriela, fetița de 13 ani dispărută de acasă în Târgu Jiu, a fost găsită!

“În urma amplelor activități de căutare desfășurate, minora a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Târgu-Jiu, în zona Parângu. Pe perioada dispariției, tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni. Copila era în regulă, nu prezenta niciun semn de violență și a transmis că nu a fost victima vreunei răpiri sau orice altceva“, transmit reprezentanții IPJ Gorj.

Cel care a cerut ajutorul Poliţiei a fost tatăl Robertei. Părintele s-a întors de la serviciu seara și a constatat că fiica lui nu este acasă. “La data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în jurul orei 20.00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Roberta Gabriela, fetița de 13 ani dispărută de acasă în Târgu Jiu, a fost găsită! Roberta Gabriela
Roberta Gabriela a fost găsită în centrul orașului. Sursa foto – facebook

Fetița, plecări repetate de acasă

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare. Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție“, era anunțul făcut de Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Din primele verificări ale polițiștilor a reieșit faptul că Roberta-Gabriela Codinoiu este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost condusă către domiciliu, acolo unde o aștepta părintele disperat de o nouă dispariție a fetei.

 

Tags: