Fotbal international

Roberto Carlos, execuție ireală după 22 de ani! A repetat golul fantastic din Brazilia – Franța. VIDEO

09.08.2019 | 14:49
Roberto Carlos executie ireala dupa 22 de ani A repetat golul fantastic din Brazilia  Franta VIDEO

Roberto Carlos a repetat execuția extraordinară, care a uimit lumea fotbalului, din meciul Brazilia – Franța. În 1997, brazilianul a executat perfect o lovitură liberă. Mingea trimisă de Carlos cu exteriorul a ocolit mult zidul și a ajuns în plasa porții apărată de Fabian Barthez. La mai bine de 22 de ani de la acel moment, Roberto Carlos a repetat execuția.

Roberto Carlos a repetat golul ireal din Brazilia – Franța

După mai mult de 22 de ani de la meciul Brazilia – Franța, un amical din cadrul unui turneu de pregătire pentru Campionatul Mondial, Roberto Carlos a repetat șutul formidabil cu care l-a învins pe Fabian Barthez. La meciul cu Franța, Roberto Carlos, celebru pentru forța șuturilor sale, a executat o lovitură liberă care a rămas în istoria fotbalului. După un elan uriaș, fostul fundaș stânga a șutat cu exteriorul, mingea a prins un efect incredibil, a evitat zidul și a ajuns în poarta francezilor.

La 22 de ani distanță, Roberto Carlos a repetat execuția. Acum, pe un teren de antrenament, brazilianul a trimis un șut cu un efect impresionant, iar portarul, la fel ca Fabian Barthez, nu a schițat niciun gest. Nici de data aceasta șutul lui Carlos nu a învins vreun portar modest. Legendarul portughez Vitor Baia, care a scris istorie la FC Porto și Barcelona, a fost victima lui Roberto Carlos.

VIDEO CU EXECUȚIA LUI ROBERTO CARLOS

Jucătorul străin cu cele mai multe meciuri la Real Madrid

Roberto Carlos, ajuns în prezent la 46 de ani, a jucat în cea mai mare parte a carierei sale la Real Madrid. Mai mult, brazilianul este jucătorul străin cu cele mai multe prezențe în tricoul “Blanco”. 527 de meciuri a adunat fostul fundaș stânga la Real, unde a jucat între 1996 și 2007.

După retragerea din fotbal, Roberto Carlos a revenit la madrileni, în cadrul clubului. Acum, brazilianul se ocupă de formația secundă a lui Real Madrid. Pentru naționala Braziliei, fotbalistul a adunat 125 de selecții, timp în care a reușit să marcheze de 11 ori.

  • 4 trofee Champions League are în palmares Roberto Carlos, toate cu Real Madrid
  • 1 Campionat Mondial a câștigat fundașul cu naționala Braziliei