Sport

Escrocheria secolului în Italia! Voleibalistul Roberto Cazzaniga a trăit o poveste virtuală de amor, care s-a dovedit a fi un mare bluf: „15 ani am făcut dragoste prin telefon!”

Roberto Cazzaniga e protagonist în scandalul momentului. 15 ani, voleibalistul a crezut că se află într-o relație virtuală cu un model brazilian, dar totul a fost doar o escrocherie care l-a costat 700 de mii de euro.
01.12.2021 | 18:14
Escrocheria secolului in Italia Voleibalistul Roberto Cazzaniga a trait o poveste virtuala de amor care sa dovedit a fi un mare bluf 15 ani am facut dragoste prin telefon
ADVERTISEMENT

Roberto Cazzaniga (42 de ani) e la pământ. Voleibalistul italian care evoluează pentru clubul Gioia Del Colle a aflat că, timp de 15 ani, a ținut legătura virtual cu o femeie care s-a dat drept super modelul brazilian Alessandra Ambrosio. Escroaca l-a secat de bani pe sportivul care i-a făcut cadouri în valoarea de aproximativ 700 de mii de euro.

Femeia cu care Cazzaniga credea că are o relație nu avea nicio legătura cu Alessandra Ambrosio, ci era de fapt o femeie în vârstă de 42 de ani din Sardinia, pe nume Valeria Satta, și care avea un singur țel: să îl „facă” de bani pe sportivul italian.

ADVERTISEMENT

Roberto Cazzaniga a pierdut 700 de mii de euro din cauza unei relații virtuale. Credea că se iubește cu super modelul Alessandra Ambrosio

Roberto Cazzaniga s-a trezit la realitate după ce colegii de echipă l-au luat la rost, întrebându-l de ce nu s-a întâlnit niciodată cu presupusa Alessandra Ambrosio. Aceștia l-au convins să încerce să o sune pe femeie cu video call. A fost momentul declick-ului. Presupusa Ambrosio nu i-a mai răspuns și l-a blocat pe toate rețelele de socializare.

În urma acestui incident, coechipierii au depus o plângere la Poliție și astfel s-a aflat că femeia care încasase 700 de mii de euro de la voleibalist nu era nici pe departe super modelul brazilian.

ADVERTISEMENT

„Am multe datorii acum, mi-e greu, nu e ușor să te trezești dintr-o comă”, a declarat, descumpănit, Robert Cazzaniga, la o televiziune italiană, după ce a realizat în ce minciună a trăit.

Pe lângă suma uriașă pe care i-a trimis-o, aproximativ 700 de mii de euro, Roberto Cazzaniga i-a făcut Valeriei Satta cadou și un autovehicul Alfa Romeo nou. Escroaca l-a stors de bani pe Cazzaniga invocând că are grave probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Într-o zi, eram în cameră, pe întuneric. L-am văzut plângând și l-am întrebat ce are. Mi-a zis că s-a îndrăgostit de o femeie care este la terapie intensivă pentru o operație pe cord și că nu poate merge să o vadă la spital, de teamă ca ea să nu se enerveze”, susține Danilo, fratele lui Roberto Cazzaniga.

Dezvăluiri incredibile despre relația virtuală. Cazzaniga a încercat să se întâlnească cu Valeria Satta

Invitat în emisiunea „Le lene”, pe 30 noiembrie, Roberto Cazzaniga a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația pe care el credea că o are cu Alessandra Ambrosio.

ADVERTISEMENT

„Îmi trimitea fotografii, evident că erau editate. Îmi era greu. Aveam 28 de ani și nu puteam să mă văd cu alte femei. În 15 ani nu am avut altă iubită, eram îndrăgostit de ea. Am făcut dragoste la telefon. Primele dăți mi s-a părut ceva interesant, ceva nou, dar apoi mi s-a luat cheful. De 15 ani mă masturbez!

Mi-a spus că are nevoie de mașină, pentru că ea era bolnavă și că are o asistentă medicală acasă, pe care o plătește. Le-am trimis bani și celor mai bune prietene ale ei”, s-a confesat Cazzaniga.

După ce a aflat că femeia cu care s-a „iubit” timp de 15 ani prin telefon este un mare bluf, Roberto Cazzaniga a încercat să dea ochii cu persoana adevărată de la capătul firului. Însoțit de jurnalistul Ismaele La Vardera, Roberto a mers la Cagliari pentru a o cunoaște pe Valeria Satta.

„Primul lucru care ne atrage atenția este mașina lui”, a spus jurnalistul, arătând spre autoturismul pe care Satta l-ar fi cumpărat din banii primiți de la Cazzaniga.

„Vreau doar să vorbim, după tot acest timp. Nu te costă nimic”, a spus voleibalistul la interfonul Valeriei. „Ești acolo, te vedem. Ai curaj și coboară”, a adăugat La Vardera.

Nici urmă de Valeria Satta, care a refuzat întâlnirea cu Roberto Cazzaniga, care se pare că nu este singura victimă a escroacei din Sardinia. La finalul emisiunii difuzate de Italia Uno, o altă femeie a intervenit prin telefon în direct și a afirmat: „Și fratele meu a fost înșelat de Valeria Satta!”.

Alessandra Ambrosio s-a iubit cu Neymar

Valeria Satta este acum libertate, ar putea fi cercetată pentru infracțiunea de înșelăciune, dar nu vrea să comenteze acuzațiile. „Lăsați-mă în pace”, le-a spus ea jurnaliștilor care au încercat să o contacteze.

„Când va veni momentul se va apăra și va demonstra că nu are nicio legătură. Acum vrea să stea liniștită. E bolnavă. Nu o vede nimeni? Iese foarte puțin din casă. Va demonstra cum a primit banii de la voleibalist”, a declarat unul dintre avocații Valeriei.

Cazul este extrem de dezbătut în Italia, lumea fiind împărțită. Sunt oameni care îl consolează și îi iau apărarea lui Roberto Cazzaniga, cum ar fi antrenorul acestuia, Paolo Cozzi: „Roberto este o victimă care merită respectul nostru. Nu e cazul să îl compătimim și nici să-l batjocorim. E o poveste care li se poate întâmpla și altor persoane. Există oameni care au slăbiciuni și care pot să cadă în tot felul de capcane”.

Sunt însă și persoane cărora nu le vine să creadă și iau peste picior naivitatea voleibalistului italian. Mulți nu își dau seama cum ar fi putut crede Cazzaniga că are vreo șansă la Alessandra Ambrosio, care a fost iubita lui Neymar, după ce au apărut împreună într-un sport publicitar pentru celebra companie italiană Replay.

„Tu nu vezi, frate, cât de urât ești? Cum puteai să crezi că ai vreo șansă la Alessandra Ambrosio?” sau Neymar a avut-o într-o zi pe Alessandra Ambrosio, tu n-ai fost în stare de nimic în 15 ani!”, au fost câteva dintre comentariile răutacioase apărute pe internet la adresa lui Roberto Cazzaniga.

ADVERTISEMENT
Ce au căutat românii pe Google în 2023. De la Klaus Iohannis, la...
Ce au căutat românii pe Google în 2023. De la Klaus Iohannis, la reţetă de ciorbă de perişoare şi Eforie Nord
"Nemanja Vidic 2.0". Radu Drăgușin, la un pas să devină cel mai scump român din istorie
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este...
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este de o frumuseţe răpitoare
De ce unii localnici din nordul Angliei ajung să ofere moșteniri regelui Charles...
De ce unii localnici din nordul Angliei ajung să ofere moșteniri regelui Charles atunci când mor
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
UNGURII ZRUNCINĂ Europa din temelii. Decizia luată chiar acum la Budapesta
UNGURII ZRUNCINĂ Europa din temelii. Decizia luată chiar acum la Budapesta
Roboți ucigași pe bază de AI ar putea ucide oameni
Roboți ucigași pe bază de AI ar putea ucide oameni
RUȘINE! Rona Hartner, abandonată de colegi, pe ultimul drum. Doar două vedete au...
RUȘINE! Rona Hartner, abandonată de colegi, pe ultimul drum. Doar două vedete au fost. Ceilalți s-au întrecut în mesaje de condoleanțe, dar s-au dat răniți la înmormântare
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
„Prințul Verde”: „Dacă nu sunt eliberați toți ostaticii, Israelul trebuie să execute toți...
„Prințul Verde”: „Dacă nu sunt eliberați toți ostaticii, Israelul trebuie să execute toți ucigașii din închisori, inclusiv pe tata”
Ce activează boala care omorât-o pe Rona Hartner! Factorul declanșator, dezvăluit de celebrul...
Ce activează boala care omorât-o pe Rona Hartner! Factorul declanșator, dezvăluit de celebrul medic Vlad Ciurea: „Feriți-vă de…”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!