Fotbal international

Roberto de Zerbi, fostul jucător de la CFR Cluj, pe lista antrenorilor doriţi la Barcelona!

23.12.2018 | 23:35
Roberto de Zerbi fostul jucator de la CFR Cluj pe lista antrenorilor doriti la Barcelona
ADVERTISEMENT

Potrivit cotidianului italian Corriere dello Sport, preluat de publicaţia catalană Sport, fostul jucător al lui CFR Cluj, Roberto de Zerbi, s-ar afla pe lista antrenorilor doriţi în vară la FC Barcelona!  Informaţia poate şoca, însă atât italienii, cât şi spaniolii au preluat-o sub rezerva că totul ar intra în discuţie doar în cazul în care actualul tehnician de pe Nou Camp, Ernesto Valverde, nu va continua.

Contractul lui Ernesto Valverde expiră pe 30 iunie 2019 şi acum, când se intră în faza ultimelor şase luni, conducerea Barcelonei nu a făcut nici cel mai mic gest pentru a deschide negocieri cu actualul antrenor pentru a prelungi contractul.

ADVERTISEMENT

Roberto de Zerbi a fost la un pas de Las Palmas sezonul trecut

Roberto de Zerbi ar fi unul dintre numele aflate pe lista posibililor succesori ai lui Valverde, pentru că lista e mult mai lungă, însă Sport se mulţumeşte doar să amintească de această ipoteză, fără a veni şi cu alte nume aflate în atenţia oficialilor catalani. Desigur, nu s-ar mai pune problema înlocuirii celui poreclit Txingurri dacă Valverde ar câştiga din nou La Liga, pe care o are din sezonul trecut sau, şi mai bine, dacă va reuşi să se impună în Champions League.

Roberto de Zerbi pe lista Barcelonei. Italianul a lăsat amintiri frumoase în Ardeal, cât a jucat la CFR Cluj
Roberto de Zerbi pe lista Barcelonei. Italianul a lăsat amintiri frumoase în Ardeal

Roberto de Zerbi, care ca jucător a fost foarte apreciat atâta timp cât a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, este un tehnician tânăr şi considerat cu mare potenţial, care, în prezent, se află pe banca lui Sassuolo, locul 8 în Serie A. De Zerbi a mai fost dorit şi sezonul trecut în La Liga, când s-a aflat la un pas de Las Palmas, dar nu a putut semna cu gruparea insulară, care a şi retrogradat, din cauza unor probleme de natură judiciară avute cu Palermo, club unde a fost dat afară după numai trei luni de devoratorul de antrenori Maurizio Zamparini, patronul sicilienilor.

ADVERTISEMENT