Premier League

UPDATE Roberto Firmino, la un pas de o accidentare groaznică în Tottenham – Liverpool 1-2!

15.09.2018 | 21:33
UPDATE Roberto Firmino la un pas de o accidentare groaznica in Tottenham  Liverpool 12
ADVERTISEMENT

UPDATE Liverpool a dezvăluit pe site-ul oficial că accidentarea lui Firmino nu va fi una de durată. Conform medicilor de la spitalul londonez unde atacantul brazilian a fost examinat, ochiul său se va reface complet în câteva zile. Nu e sigur însă dacă Firmino va putea evolua marți seara în partida de Liga Campionilor cu PSG.

Roberto Firmino a fost la un pas de o accidentare groaznică în meciul Tottenham – Liverpool 1-2, partidă care s-a disputat sâmbătă, în etapa a 5-a din Premier League. Atacantul brazilian a ieşit accidentat de pe teren în minutul 74, când a fost înlocuit cu Jordan Henederson.

ADVERTISEMENT

În minutul 70 al meciului jucat pe stadionul “Wembley”, Jan Vertonghen l-a lovit cu degetul în ochi pe Roberto Firmino. La prima vedere, contactul nu a părut să fie unul periculos, însă la reluări s-a văzut cum degetul jucătorului belgian a intrat în orbită. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Roberto Firmino, la un pas de o accidentare groaznică în Tottenham – Liverpool 1-2

Dus la marginea terenului, Roberto Firmino a primit îngrijiri medicale, iar pe imaginile TV se putea vedea cum câteva picături de sânge s-au scurs din ochiul stâng al brazilianului. În momentul în care atacantul de 26 de ani se îndrepta spre vestiare, fotbalistul avea un bandaj alb în locul unde fusese lovit. Cu 16 minute înainte să se accidenteze, Roberto Firmino a marcat al doilea gol al lui Liverpool pe stadionul “Wembley”.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului Tottenham – Liverpool 1-2, Jurgen Klopp, antrenorul “cormoranilor” a declarat că nu a văzut prea bine momentul în care fotbalistul a fost lovit, dar că acesta va fi supus mai multor teste. “În acest moment nu ştiu mai multe detalii. Se pare că este vorba de o accidentare, însă vor fi făcute mai multe teste. Nu am văzut bine faza, mă aflam la peste 60 de metri de locul unde Firmono s-a accidentat”, a declarat Jurgen Klopp.

Fanii lui Liverpool cer suspendarea lui Vertonghen

Chiar dacă nu a fost vorba de intenţie, fanii lui Liverpool au cerut ca Jan Vertonghen să fie suspendat pentru gestul făcut în meciul Tottenham – Liverpool 1-2“Încă un exemplu pentru care Anglia nu va avea arbitrii la Campionatul Mondial”, Vertonghen practică UFC în fotbal şi putea să-i scoată ochiul lui Firmino”, “Dezgustător ceea ce a făcut Vertonghen. Merita cartonaşul roşu şi o suspendare de cel puţin opt meciuri. Nu vrem să mai vedem aşa ceva la un meci de fotbal”, “Firmino nu are nevoie să vadă ca să marcheze în orice moment”, “Nu mi-a venit să cred ceea ce am văzut. Aşa ceva nu e normal. Vertonghen trebuia să fie eliminat” sau “Firmino va fi suspendat că ochiul lui s-a lovit de degetul lui Vertonghen?”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Atacantul brazilian ar putea să absenteze în meciul Liverpool – PSG, prima partidă a “cormoranilor” în actualul sezon al grupelor Ligii Campionilor. Jurgen Klopp nu se va putea baza nici pe Adam Lallana, Dejan Lovren şi Alex Oxlade-Chamberlain.

Roberto Firmino, la un pas de o accidentare groaznică în Tottenham - Liverpool 1-2
Roberto Firmino, la un pas de o accidentare groaznică în Tottenham – Liverpool 1-2
Tags: