Fotbal international

Roberto Firmino și-a făcut un tatuaj cu el ridicând trofeul Champions League

29.07.2019 | 16:58
Roberto Firmino sia facut un tatuaj cu el ridicand trofeul Champions League

Roberto Firmino și-a făcut un nou tatuaj care simbolizează un evenimeniment important din viața sa. Bineînțeles, este vorba despre finala Champions League din acest sezon, câștigată în fața rivalilor de la Tottenham, iar brazilianul și-a tatuat imaginea cu el ridicând trofeul.

Noul tatuaj al lui Roberto Firmino ilustrându-l ridicând trofeul Champions League

Roberto Firmino este binecunoscut pentru stilul său extravagant și pentru colecția sa de tatuaje, acestea simbolizând mai multe momente importante din viața sa, iar brazilianul și-a mai tatuat încă un moment, cel al câștigării Champions League. Totuși, atacantul lui Liverpool nu s-a rezumat în a-și desena pe corp doar trofeul ci și pe el în timp ce îl ridica. Mulți fani ai cormoranilor au considerat că acesta a exagerat, însă „Bobby” Firmino este foarte mândru și le-a arătat fanilor noul său tatuaj pe pagina de personală de Instagram.

Brazilianul a început ca titular finala cu Tottenham, dar a fost înlocuit în minutul 58 al partidei cu Divock Origi. Atacantul nu s-a remarcat prea mult până când a fost schimbat însă venea după o perioadă în care a fost accidentat și nu era complet refăcut.

Roberto Firmino pe plaja
Roberto Firmino și-a făcut un tatuaj cu el ridicând trofeul Champions League

Ce tatuaje mai are brazilianul

Roberto Firmino are multe tatuaje pe corp, iar cel mai important este cuvântul „Deus” care înseamnă Dumnezeu în portugheză, brazilianul fiind foarte credincios. Acesta consideră că toată cariera sa de fotbalist i se datorează ajutorului divin și mamei sale, cea mai importantă persoană din viața jucătorului. Atacantul se află în continuare în vacanță și se bucură cât mai poate de timpul liber, pentru că în curând va începe noul sezon de Premier League, iar fanii lui Liverpool sunt nerăbdători să-i vadă pe jucători la treabă.

În sezonul trecut lupta la titlu în Anglia a fost spectaculoasă, avându-le pe Liverpool și pe Manchester City în prim-plan, cele care au dus bătălia pentru câștigarea titlului până în ultima etapă, trupa lui Pep Guardiola câștigând titlul la o diferență de un punct față de Liverpool. Cormoranii speră ca anul acesta să fie anul lor și să câștige campionatul după o pauza de mai bine de 29 de ani.

  • 27 de ani este vârsta lui Roberto Firmino
  • 80.000.000 de euro este cota de piață a brazilianului din atacul lui Liverpool, conform Transfermarkt