Fotbal international

Roberto Mancini și soția sa au atras toate privirile pe o plajă din Saint Tropez! Selecționerul Italiei arată bine și la 55 de ani. Foto

04.07.2020 | 12:17
Roberto Mancini si sotia sa au atras toate privirile pe o plaja din Saint Tropez Selectionerul Italiei arata bine si la 55 de ani Foto
Roberto Mancini și soția sa au atras toate privirile pe o plajă din Saint Tropez! Selecționerul Italiei arată bine și la 55 de ani. Foto. Sursă foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Roberto Mancini își petrece vacanță pe o plajă din Saint Tropez, alături de soția sa Silvia Fortini.

Fostul antrenor al lui Manchester City a ajuns la 55 de ani, însă arată impecabil, toată lumea întorcând capul după el și soția sa.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Italiei trebuia să fie în acest moment cu naționala țării sale la EURO 2020, însă pandemia de coronavirus a afectat competiția, urmând să se dispute în 2021.

Roberto Mancini și soția sa au atras toate privirile pe o plajă din Saint Tropez

Roberto Mancini, selecționerul Italiei, a atras toate privirile pe o plajă din Saint Tropez, alături de soția sa Silvia Fortini. În ciuda faptului că a împlinit 55 de ani pe 27 noiembrie, tehnicianul are o formă fizică de invidiat chiar și pentru tinerii fotbaliști.

ADVERTISEMENT
Roberto Mancini și soția sa au atras toate privirile pe o plajă din Saint Tropez!

Din 2001, de când s-a retras din fotbal, Roberto Mancini a continuat să se pregătească exact ca în vremurile în care era fotbalis.

Silvia Fortini este noua soție a antrenorului, după ce acesta s-a despărțit de Federica în 2016, după o relație de 30 de ani.

ADVERTISEMENT
Roberto Mancini. Sursă foto: thesun.co.uk
Roberto Mancini. Sursă foto: thesun.co.uk
Sotia lui Roberto Mancini. Sursă foto: thesun.co.uk
Sotia lui Roberto Mancini. Sursă foto: thesun.co.uk

Luis Figo, amintiri neplăcute cu Roberto Mancini

Deși Roberto Mancini este un antrenor recunoscut la nivel internațional, nu a avut o relație bună cu Luis Figo, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Portugaliei.

Figo a povestit că nu s-a înțeles deloc cu Roberto Mancini: „La început, a fost o experiență plăcută. Apoi, a fost tot mai dificil. Uman, Mancini e o persoană rea.

ADVERTISEMENT

Care m-a umilit cel mai mult în carieră. Am suferit. Nu mai aveam 20 de ani, ci 34-35 de ani. Erau clipe pe care nu aș fi vrut să le trăiesc”.

„Discuția nu era de a juca mai mult sau mai puțin. La 34 de ani, știi ce se poate întâmpla. Totuși, să te trimită la încălzire 85 de minute și să joci doar trei numai pentru a vedea dacă explodezi… Asta nu e normal. Nu avea respect, nu avea educație”, a mai spus Figo.

ADVERTISEMENT