News

Roberto, un pompier de la ISU Cluj, a murit la 23 de ani. Prietenii, împietriți de durere: ”Un camarad adevărat”

Este doliu la ISU Cluj. Roberto, un pompier de doar 23 de ani, a murit fulgerător. Prietenii și cei care l-au cunoscut sunt împietriți de durere.
03.02.2023 | 17:58
Roberto un pompier de la ISU Cluj a murit la 23 de ani Prietenii impietriti de durere Un camarad adevarat
Doliu la ISU Cluj. Roberto, un pompier de 23 de ani, a murit: ”O să ne lipsești mereu”. Sursa foto: ISU Cluj / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Destin tragic pentru un pompier de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj. La doar 23 de ani, acesta a fost răpus de o boală necruțătoare.

Doliu la ISU Cluj. Roberto, un pompier de 23 de ani, a murit: ”O să ne lipsești mereu”

Anunțul trist al dispariției lui Roberto Marcel a fost făcut pe contul de Facebook al celor de la ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

”Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel.

Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej”, anunță instituția.

ADVERTISEMENT

Pe lângă activitatea sa în rândul salvatorilor clujeni, Roberto era și un mare iubitor de folclor.

”Cu multă durere în suflet ne despărțim astăzi de dragul nostru coleg, Roberto. Dumnezeu sa îl vegheze și să îl ia de-a dreapta Sa!

ADVERTISEMENT

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Drum lin spre cer! O să ne lipsești mereu, nu doar pe scenă, ci și ca prietenul nostru”, spun cei de la Ansamblul Someșana pe Facebook.

Conform ISU Cluj, tânărul a absolvit Liceul Teoretic ”Papiu Ilarian” Dej, promoția 2018. A ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie.

ADVERTISEMENT

”Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu ”Someșana” din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare”, anunță ISU.

Roberto va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 4 februarie, de la ora 12:00, la Biserica Ortodoxă din satul Nima (Biserica de Sus).

Val de mesaje de condoleanțe după decesul tânărului pompier

După anunțul decesului tânărului, valuri de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe site-urile de socializare.

Cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă pentru Roberto. Iată câteva dintre postări:

  • ”Roberto a dat dovadă că este un camarad adevărat și un pompier curajos. Și-a dorit să ajungă la subunitatea de intervenție deoarece voia să își ajute semenii”
  • ”Mult prea tânăr, dar de ce şi pentru ce, numai Bunul Dumnezeu ştie de ce a ales să-l cheme la Sine”
  • ”Cu multă durere în suflet ne despărțim astăzi de dragul nostru coleg, Roberto. Dumnezeu sa îl vegheze si să îl ia de-a dreapta Sa! Vei rămâne mereu in sufletele noastre! Drum lin spre cer! O să ne lipsești mereu,nu doar pe șcenă,ci și ca prietenul nostru”
  • ”Cuvintele sunt de prisos în aceste momente, iar gândurile noastre merg spre familia îndurerată. Deși timpul petrecut la Detașamentul de Pompieri Dej a fost foarte scurt, până să se îmbolnăvească”.
ADVERTISEMENT