Life

Robi din Las Fierbinți, gest superb pentru o fetiță grav bolnavă. Actorul Leonid Doni a dovedit că are o inimă mare

Robi din Las Fierbinți, faptă măreață pentru o copilă diagnosticată cu o boală cumplită. Ce a făcut actorul Leonid Doni pentru ea.
05.11.2022 | 10:54
Robi din Las Fierbinti gest superb pentru o fetita grav bolnava Actorul Leonid Doni a dovedit ca are o inima mare
Robi din Las Fierbinți, faptă măreață pentru o copilă diagnosticată cu o boală cumplită. Ce a făcut actorul Leonid Doni pentru ea. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Polițistul din renumitul serial de la Pro TV a făcut un gest superb pentru o fetiță grav bolnavă. Vedeta originară din Republica Moldova a dovedit că are o inimă mare, după ce a aflat că fata îndrăgește personajul său.

Robi din Las Fierbinți, faptă măreață pentru o copilă diagnosticată cu o boală cumplită. Ce a făcut actorul Leonid Doni pentru ea

Robi a demonstrat că are o inimă foarte mare, după ce a aflat că o fetiță care suferă de leucemie adoră personajul din Las Fierbinți. Leonid Doni a mers la spitalul Marie Curie, unde este internată copila și i-a făcut o surpriză.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o fetiță pe nume Alessia, în vârstă de 12 ani, care a trecut prin chinuri groaznice încă de la naștere. Fata este supusă acum unui tratament chinuitor din cauza bolii de care suferă, actorul reușind să-i facă o surpriză.

Acest lucru a avut loc datorită doctoriței care se ocupă de pacientă. Medicul a aflat că-l adoră pe Robi din Las Fierbinți, iar actorul nu a stat pe gânduri și a făcut tot ce i-a stat în puteri. Leonid Doni a petrecut câteva ore în salonul copilei.

ADVERTISEMENT

„Polițistul Robi din Las Fierbinti a vizitat-o pe Alessia, care urmează un tratament împotriva leucemiei la Spitalul Marie Curie. Toată secția știe cât de mult îl îndrăgește, dar cum a ajuns să-i facă surpriza?

La inițiativa unui medic empatic. Mulțumim, Leonid Doni, pentru vizită și implicare, pentru timp și zâmbet, pentru emoții și… pupici.

ADVERTISEMENT

Polițistul Robi a cucerit o țară întreagă, iar tu, Leonid, încă o inimă. Și una foarte bună. Ca a ta”, este mesajul postat de Asociația Dăruiește Viață pe pagina de Facebook.

Robi din Las Fierbinți, tată de gemeni

Robi din Las Fierbiți este la rândul său părinte. Leonid Doni are doi copii gemeni alături de partenera sa de viață care nu este persoană publică și care nu dorește să apară în lumina reflectoarelor. Iubita artistului este bugetară.

ADVERTISEMENT

Actorul este un familist convins. Vedeta de la Pro TV, în vârstă de 44 de ani, nu a apărut la niciun eveniment monden alături de băieții săi, care acum au 7 ani.

ADVERTISEMENT