Sporturi

Robin Soderling, dezvăluire șoc: „Am căutat pe Google cum să mă sinucid!”

05.07.2020 | 14:30
Robin Soderling dezvaluire soc Am cautat pe Google cum sa ma sinucid
ADVERTISEMENT

Robin Soderling se află într-o depresie cruntă și a dezvăluit că a căutat metode prin care să se sinucidă.

Fostul jucător de tenis suedez a recunoscut că nu a traversat o perioadă foarte bună după retragerea din tenis, în 2015.

ADVERTISEMENT

Robin Soderling este primul jucător care l-a învins pe Rafael Nadal la Roland Garros, în 2009, producând surpriza turneului.

Robin Soderling a încercat să se sinucidă

Robin Soderling a mărturisit pentru un post de radio din Suedia că trece printr-o perioadă grea a vieții sale, fiind depresiv. Acesta a mărturisit că a încercat să se sinucidă, cu metode căutate pe Google.

ADVERTISEMENT

„Am suferit de anxietate în mod constant. M-a măcinat pe dinăuntru. Stăteam într-un apartament și mă uitat în gol. Cel mai mic zgomot mă panica. Când o scrisoare a căzut pe podea m-am speriat atât de tare…”, a început Robin să se descătușeze.

„Am căutat pe Google cum să mă sinucid”

„Erau doar trei jucători cu care puteam pierde. Pe restul trebuia să-i înving. Dacă nu o făceam mă simțeam rău, un ratat, un pierzător.

ADVERTISEMENT

M-am panicat și am început să plâng. Plângeam și plângeam. M-am întors la hotel și m-am pus în pat. De fiecare dată când mă gândeam să revin pe drumul cel bun, mă panicam. 

Pentru prima dată simțeam că, indiferent de cât de mult îmi doream, nu puteam face asta. Nici dacă îmi punea cineva pistolul la cap”, a mai spus suedezul.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns să caut pe Google cum să mă sinucid”, a mărturisit Soderling,. Spune că nu dorea să moară, deși a declarat că„orice era mai bine decât să trăiesc în acest infern. Rareori vorbim despre probleme psihice din elita sportului mondial. De aceea v-am povestit asta.

Celor care se dedică sportului și părinților lor vrea spun să se antreneze tare și să fie calmi. Fă sport și visează, iar dacă ai succes, caută-ți o viață. Eu nu am făcut asta”, este mesajul lui Robin Soderling.

ADVERTISEMENT
Tags: