Fotbal international

Robinho a marcat o “dublă” în campionatul Turciei. Torje a intrat pe final în teren. Video

30.09.2018 | 18:02
Robinho, dublă în campionatul Turciei. Torje, doar 10 minute pe teren

Sivasspor a câștigat cu scorul de 2-0 partida jucată pe teren propriu împotriva celor de la Bursaspor, în etapa cu numărul 7 din SuperLiga Turciei. Robinho a marcat o “dublă” și a stabilit scorul partidei, în timp ce Gabriel Torje a fost rezervă și a intrat în teren în minutul 84. Pe banca de rezerve a stat și fundașul Paul Papp. După acest succes, care vine după o serie de 5 meciuri fără victorie, echipa lui Robinho și Torje e pe locul 12 în campionat, cu 8 puncte.

Sivasspor a pus capăt seriei de meciuri fără victorie, Robinho fiind eroul partidei jucate cu Bursaspor. Meciul a fost marcat de incidente, fanii oaspeților care au făcut deplasarea pentru a urmări meciul fiind atacați de suporterii celor de la Beșiktaș, potrivit informațiilor și materialelor video făcute publice pe rețelele de socializare.

Robinho, “dublă” în campionatul Turciei. Torje, doar 10 minute pe teren

În minutul 34 al întâlnirii, Robinho a primit o pasă la 30 de metri de poarta adversă, a preluat mingea, a mai făcut câțiva pași, după care a făcut o bicicletă în fața unui fundaș de la Bursaspor, l-a depășit în dribling și a șutat de la marginea careului de 16 metri, fără șansă pentru portarul Kocuk. Gabriel Torje a început partida pe banca de rezerve și a fost introdus în teren în locul lui Kilinc abia în minutul 84 și nu a avut suficient timp pentru a se face remarcat.

Robinho și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor în minutele de prelungiri, când a fost găsit cu o pasă la marginea careului de Erdal, a preluat mingea cu capul și a șutat din unghi la colțul lung. Sivasspor – Bursaspor s-a terminat 2-0, iar echipa lui Robinho și Torje ocupă locul 12 în clasament, cu 8 puncte după 7 etape.

Jucătorul brazilian a semnat cu gruparea din Turcia în ianuarie 2018, după aproape 3 ani în care a stat departe de fotbalul european. Robinho a fost primit ca un adevărat star la sosirea în Turcia și a primit o primă de instalare uriașă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri