Life

Rochia cu sâni purtată de Ruby a făcut furori la VIVA: ”Un biciclist era să lovească o fată”

Ruby a reușit să șocheze asistența la un eveniment monden cu apariția ei mai mult decât îndrăzneață, partea de sus a ținutei fiind, în fapt, o imagine topless.
03.06.2022 | 15:42
Rochia cu sani purtata de Ruby a facut furori la VIVA Un biciclist era sa loveasca o fata
Ruby a avut o ținută care a șocat la un eveniment monden / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ruby știe să atragă atenția oriunde ar fi. Fie că este pe scenă, fie că este la un eveniment monden, frumoasa cântăreață reușește să atragă privirile tuturor. Iar joi seara, 2 mai, cu o ținută care, de la distanță, părea să îi dezvelească sânii, Ruby a impresionat. Și a șocat. În exclusivitate pentru FANATIK, artista și-a explicat apariția.

Ruby, apariție îndrăzneață la petrecerea VIVA

Ruby, pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, se folosește din plin de frumusețea și senzualitatea sa. Fără să fie vreo pudică, artista a pozat în reviste dedicate bărbaților, iar fanii ei de pe reelele de socializare sunt, adeseori, răsfățați cu imagini care mai de care mai fierbinți.

ADVERTISEMENT

De data aceasta însă, invitată la petrecerea VIVA organizată în București, Ruby a provocat stupoare printre bărbații prezenți la eveniment. Și, desigur, invidia altor domnișoare de pe acolo. Iar asta pentru că ținuta purtată de frumoasa cântăreață avea în partea de sus o bluză pe care era imaginea unui bust. Topless. Dar cum bluza cu pricina era de culoarea pielii, de la distanță Ruby părea dezbrăcată în partea de sus.

Care este secretul din spatele unei ținute atât de îndrăznețe. Și amuzându-se copios, Ruby ne-a dezvăluit că, de fapt, este o ținută care o face să se simtă bine, chiar dacă e și ea surprinsă de curajul ei.

ADVERTISEMENT

Ruby: ”Mai îmbrăcată decât acum nu am fost niciodată”

”Mai îmbrăcată decât acum nu am fost niciodată. Cât curaj am să vin așa îmbrăcată? În sfârșit cineva care a pus corect întrebarea. Da! Sunt mai îmbrăcată ca oricând. Mie îmi place să port rochițe cu decolteu, bluzițe cu decolteu, dar de data asta toată ținuta mea este un decolteu”, mai spune artista.

Culmea, curajul ei a fost că a ajuns pe jos la eveniment. Ar fi ajuns cu mașina, dar zona era blocată de nenumărații invitați ajunși cu bolizii la eveniment, așa că, pentru a nu se plictisi, a mers pe jos câteva sute de metri. Iar plimbarea a fost o aventură…

ADVERTISEMENT

”Am venit pe jos (la evenimentul monden, n. red.). Am și căzut din cauza trenei… Era și un biciclist, era să lovească o fată. Mașinile m-au claxonat, nu zic nu, nu prea mai erau șoferii atenți la drum”, mai spune, râzând, cântăreața.

Ruby, îmbrăcată până-n gât, dar într-o ținută care sugerează că e mai dezbrăcată ca oricând / Foto: Fanatik

Redevenind serioasă, Ruby recunoaște că îi este și ei greu să se admire în fotografii. ”Este o ținută surprinzătoare și pentru mine. Adică, știu că o port, dar de fiecare dată când mă văd într-o poză sunt și eu surprinsă. Dar acum este pentru prima oară când apar în sânii goi și se poate uita lumea la mine.

ADVERTISEMENT

Mesajul ținutei mele e simplu: sărbătorim viața, asta e tema evenimentului, iar așa sărbătoresc eu viața. Am venit aici în felul în care mă simt cel mai bine și acasă. Pentru că eu, acasă, cam așa îmi petrec timpul, mă simt foarte bine în pielea mea, doar în pielea mea”, a mai precizat artista.

Ruby: ”Nu cred că e cea mai curajoasă alegere vestimentară a mea”

Chiar dacă toată lumea o privea, ba chiar mulți bărbați se apropiau să o vadă mai bine și constatau, ușor dezamăgiți chiar, că de fapt Ruby poartă o bluză, artista a dezvăluit pentru FANATIK că nu este cea mai îndrăzneață ținută din cele purtate până acum. Chiar săptămâna trecută, spune Ruby, a avut una mai… tare.

”Nu cred că e cea mai curajoasă alegere vestimentară a mea de până acum. Săptămâna trecută, de exemplu, am apărut într-un sutien plin de cristale, cu 30.000 de cristale, în formă de doi cocoșei. Și când zic cocoșei, zic cocoșei, acei cocoșei”, ne-a spus Ruby.

Cu toate acestea, recunoaște cântăreața pentru FANATIK, atunci când a plecat de acasă partenerul ei de viață nu a văzut-o. ”Iubitul nu m-a văzut când am plecat de acasă. Știa ceva, dar nu m-a văzut. Știe că sunt nebună și mă susține, oricum”, mai spune Ruby.

ADVERTISEMENT
Tags: