Life

Ce tip de rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de forma corpului. Cele mai eficiente trucuri

Rochia de mireasă este foarte importantă pentru orice femeie care se pregătește să pășească spre altar alături de alesul inimii sale, dar contează foarte mult ce tip alegi în funcție de forma corpului.
06.02.2022 | 18:26
Ce tip de rochie de mireasa ti se potriveste in functie de forma corpului Cele mai eficiente trucuri
Ce rochie de mireasă este ideală pentru forma corpului tău. Ce trebuie să știi. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce tip de rochie de mireasă ți se potrivește cel mai bine? Asta este întrebarea de pe buzele tuturor, iar pentru a alege ținuta ideală trebuie să ții cont de câteva trucuri eficiente.

Ziua cea mare nu trebuie să te aducă în fața altarului într-o ținută greșită, care nu îți vine bine, de aceea e indicat să colinzi magazinele în alegerea cele potrivite.

ADVERTISEMENT

Ce rochie de mireasă este ideală pentru forma corpului tău. Ce trebuie să știi

Rochia de mireasă de tip A subliniază perfect forma corpului, micșorează șoldurile și cade ușor pe umeri. Este o ținută care se potrivește mai multor siluete, dar nu vine foarte bine tinerelor cu bustul generios. Nu este voluminoasă și nici incomodă.

Rochia de bal este construită dintr-un corset și o fustă în formă de clopot, care merge de minune la evenimentele formale. Se potrivește femeilor înalte pentru că este destul de grea în partea de jos. Subliniază talia, dar este incomodă într-o zi călduroasă de vară.

ADVERTISEMENT

Rochia balerină are un corset montat și o fustă amplă, în formă de clopot. E o rochie nonconformistă, potrivită femeilor cu glezne subțiri, picioare senzaționale și umeri lați. Este ideală pentru o femeie activă și care vrea să danseze toată noaptea.

Rochia empire este una foarte fluidă, ideală femeilor cu talie mare pentru că creează un efect de micșorare. Talia acestui model se află chiar sub bust, de aceea nu arată bine pe femeile care sunt foarte slabe.

ADVERTISEMENT

Rochia sirenă este modernă, elegantă și potrivită mireselor înalte, cu o siluetă clepsidră. Nu este o ținută care ascunde anumite zone pentru că este mulată și scoate în evidență corpul de la șolduri până la genunchi.

Rochia slip are un iz de glamour clasic hollywoodian datorită materialului din care este realizată. Satinul și textura fină o fac să fie perfectă pentru o zi călduroasă și pentru o femeie cu o siluetă subțire. Nu avantajează deloc miresele voluptoase, cu forme.

ADVERTISEMENT

Sfaturi utile înainte de a alege rochia potrivită de mireasă

Dacă am descoperit care este tipul de rochie de mireasă care ne avantajează corpul, atunci este bine să ținem cont de câteva sfaturi utile. E bine să nu te grăbești dacă vrei să ai rochia mult visată în ziua nunții.

Unul dintre cele mai importante îndemnuri primite de la femei pentru viitoarele mirese este să urmărească revistele de profil, târgurile și magazinele pentru a-și face o idee despre modă și alte aspecte.

Nu strică să ții cont de sfaturile unei persoane avizate, dar și să te gândești la un buget pe care vrei să-l aloci pentru rochia de mireasă. De asemenea, poți opta pentru o rochie nouă sau la mâna a doua.

Ține cont de cheltuielile suplimentare care vin odată cu accesoriile, pantofii, eventualele modificări sau servicii de curățare profesională. Gândește-te foarte bine la tematica aleasă pentru marele eveniment.

Probează mai multe modele înainte de a o alege pe cea potrivită. De asemenea, alege stilul care te definește, dar și mărimea ideală, să nu fie nici mică, nici prea largă.

Este recomandat să nu lași alegerea rochiei pe ultima sută de metri, dar nici să o achiziționezi cu foarte multă vreme înainte. Mergi la cumpărături într-o zi de muncă, când e mai liber.

Ține cont de siluetă, materialul rochiei de mireasă, pantofi, accesorii, voal și alte elemente pe care le porți în ziua nunții. Orice aspect contează pentru a te simți ca o adevărată prințesă!

ADVERTISEMENT