Life

Rodica Popescu Bitănescu, apariție de top la Chefi la cuțite. Cu ce preparat simplu și gustos a uimit

15.03.2021 | 18:26
Rodica Popescu Bitanescu aparitie de top la Chefi la cutite Cu ce preparat simplu si gustos a uimit
ADVERTISEMENT

Rodica Popescu Bitănescu poate fi văzută într-o apariție de top în emisiunea culinară „Chefi la cuțite” de la Antena 1, în ediția de luni, 15 martie 2021. Îndrăgita actriță vine în fața celor trei jurați cu un preparat simplu și gustos. 

Renumita vedetă va pregăti un fel de mâncare foarte îndrăgit de români, râsul și mâncarea de chiftele marinate cucerindu-i iremediabil pe cei trei bucătari ai show-ului culinar: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Artista în vârstă de 82 de ani este văzută de telespectatori așa cum nu a apărut niciodată până acum. Rodica Popescu Bitănescu va pregăti o farfurie tradițională și gustoasă, fără să fie nevoie să gătească un produs demn de un restaurant de 5 stele.

Rodica Popescu Bitănescu, în platoul de la Chefi la cuțite. Ce a gătit actrița

Rodica Popescu Bitănescu nu este la prima apariție TV, în ultima perioadă fiind văzută și în cadrul emisiunii iUmor. Actrița a fost invitată într-una dintre edițiile speciale ale show-ului de umor, unde a făcut senzație cu glumele sale.

ADVERTISEMENT

„Cui nu-i place vârsta mea, să nu o apuce”, este una dintre replicile actriței, care a devenit virală la numai câteva ore după ce a apărut pe micile ecrane.

Rodica Popescu Bitănescu alături de prezentatoarea Gina Pistol
Rodica Popescu Bitănescu, alături de prezentatoarea Gina Pistol de la Chefi la cuțite. Sursa foto: a1.ro

„Nu poate fi contestată, e una dintre cele mai interesante actrițe pe care le-am văzut!”, a spune Cheloo despre numărul impresionat al actriței.

ADVERTISEMENT

„A fost absolut minunată, pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinerețe extraordinară în gândire!

A înțeles dinamica, schimbările, e un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine! În public au fost puști, care poate nu o știau, dar toată lumea o iubea!”, a declarat Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Cei trei jurați de la iUmor s-au ridicat în picioare la finalul reprezentației Rodicăi Popescu Bitănescu și a aplaudat-o pe marea actriță.

ADVERTISEMENT