Life

Rodica Popescu Bitănescu, marcată de dramele din viața sa. Ce a pățit tatăl actriței

Rodica Popescu Bitănescu, însemnată de tragediile din existența sa. Ce i s-a întâmplat tatălui său despre care vorbește rar.
30.08.2023 | 10:00
Rodica Popescu Bitanescu marcata de dramele din viata sa Ce a patit tatal actritei
Rodica Popescu Bitănescu, însemnată de tragediile din existența sa. Ce i s-a întâmplat tatălui său. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Marea artistă a teatrului românesc a mărturisit că este marcată de dramele din viața sa. Ce a pățit tatăl actriței, dar și care este motivul pentru care nu are nicio fotografie de când era mică sau alături de familia sa.

Rodica Popescu Bitănescu, însemnată de tragediile din existența sa. Ce i s-a întâmplat tatălui său

Rodica Popescu Bitănescu este puternic însemnată de tragediile din existența sa și pe care le-a trăit până la 84 de ani. Renumita actriță a povestit ce i s-a întâmplat tatălui său care a fost închis la Pitești în anii comunismului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a murit la puțină vreme de la eliberarea din penitenciar, la vârsta de 57 de ani. În plus, vedeta a mai precizat că a trăit cu o mare teamă și a fost mereu speriată că va fi luată să lucreze la Canalul Dunăre Marea Neagră.

De asemenea, artista a crescut cu frica că va fi deportată în Bărăgan sau că va fi trimisă împreună cu familia în lagăr, la ruși. Mai mult, Rodica Popescu Bitănescu spune că este o persoană care trăiește în prezent și care nu privește în urma sa.

ADVERTISEMENT

„Eu când am făcut facultatea, tata a fost ca prostul în puşcărie la Piteşti, printre amărâţii ăia a fost şi tata, iar acum derbedeii fac mişto. Aţi murit ca proştii, vă spun eu, nu merită.

Tata a murit după câţiva ani de la ieşirea din puşcărie, la 57 de ani. Tata a suferit enorm, el era un om foarte fin, foarte bun, blând şi muncitor. Lumea trebuie să ştie şi adevărul ăsta.

ADVERTISEMENT

Ana Pauker a fost mâna dreaptă a lui Gheorghe Gheorghiu Dej şi a adus tare de tot comunismul în România”, a declarat la un moment dat Rodica Popescu Bitănescu pentru adevarul.ro.

Rodica Popescu Bitănescu, fără poze din trecutul său

Rodica Popescu Bitănescu a mai precizat că nu are nicio poză din trecutul său pentru că le-a rupt pe toate. Marea actriță a teatrului românesc nu este interesată să aibă teancuri de fotografii pentru că are toate amintirile în cap.

ADVERTISEMENT

„Fotografiile îmi fac foarte rău, nu suport trecutul, îmi face foarte rău. Pentru că am nişte amintiri pe care nu le suport, am un trecut dureros, familia mea a trecut prin multe necazuri, pentru că s-au schimbat multe regimuri.

Nu vreau să-mi aduc aminte, mă întristează. Eu în facultate am murit de foame şi aşteptam ori să mă ia de nevastă unul cu bani, să-mi dea de mâncare, dar ăştia cu bani îţi aflau dosarul”, a completat actrița, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags:
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României