Sport

Rodion Cămătaru, despre problemele de la Universitatea Craiova: “Politica de transferuri nu a fost bună!”. Dă lovitura de start la Heerenveen – PSV. Exclusiv

Lovitura de start a partidei Heerenveen - PSV Eindhoven din Eredivisie va fi dată de Rodion Cămătaru, legenda Universității Craiova.
08.10.2022 | 21:38
Rodion Camataru despre problemele de la Universitatea Craiova Politica de transferuri nu a fost buna Da lovitura de start la Heerenveen  PSV Exclusiv
Legenda Universității Craiova va da lovitura de start a meciului Heerenveen - PSV Eindhoven. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant al Universității Craiova, Rodion Cămătaru, va da lovitura de start a partidei dintre fosta sa formație, Heerenveen, și PSV Eindhoven din Eredivisie. Confruntarea este programată duminică, de la ora 17:45, pe stadionul Abe Lenstra.

Rodion Cămătaru va da lovitura de start în partida Heerenven – PSV Eindhoven: „Suporterii echipei nu m-au uitat”

Rodion Cămătaru a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că va da lovitura de start a partidei Heerenveen – PSV Eindhoven. Fostul mare atacant român a evoluat la formația olandeză în perioada 1990-1993 și este unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

„Sunt în Olanda și voi da lovitura de start a meciului Heerenveen – PSV Eindhoven. Nu este pentru prima dată când fac asta aici, am mai dat lovitura de start într-un meci cu Ajax. Oamenii de aici mereu m-au invitat pe stadion, la acțiuni de genul acesta”, a declarat Rodion Cămătaru.

Legenda Universității Craiova și a celor de la Dinamo a declarat că se simte foarte bine în Olanda, țără în care și-a petrecut trei ani din carieră. Acesta a mai spus că suporterii celor de la Heerenveen nu au uitat evoluțiile lui bune în perioada petrecută în tricoul echipei.

ADVERTISEMENT

„Este altă lume aici în Olanda, îmi place. Nici suporterii echipei nu m-au uitat încă. Am făcut istorie pentru acest club. Sper să îi învingem pe cei de la PSV, care vin după un succes cu 5-1 în Europa League obținut împotriva elvețienilor de la FC Zurich. Heerenveen are o echipă bună în acest sezon, destul de puternică”, a mărturisit fostul mare atacant.

Rodion Cămătaru: „În ultimele meciuri am fost dezamăgit, dar există potențial”

Universitatea Craiova a pierdut pe terenul celor de la FC Argeș, scor 0-1, iar Mirel Rădoi a fost nemulțumit de prestația elevilor săi. Legenda „Științei” a declarat că pe formația din Bănie o așteaptă o perioadă de transferuri dificilă în această iarnă.

ADVERTISEMENT

„Am auzit (n.r. despre înfrângerea Universității Craiova cu FC Argeș, scor 0-1), atunci eram în drum spre Olanda, eram prin Germania. Mi s-a spus că au jucat prost. Am văzut declarațiile lui Mirel Rădoi de la finalul meciului, ne va fi greu la iarnă”, a spus Rodion Cămătaru.

Fostul mare vârf al „alb-albaștrilor” a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că este dezămăgit de ultimele rezultate obținute de Universitatea Craiova. După pauza competițională provocată de acțiunile echipei naționale a României, formația din Bănie a obținut un rezultat de egalitate cu FC Voluntari, scor 1-1, și a suferit o înfrângere cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

„Poate nici politica de transferuri a clubului nu a fost bună, dar este decizia lor. Ați văzut și la Steaua (n.r. FCSB), ce decizii au luat în perioada de transferuri, ei au pierdut foarte mulți bani pe transferuri. Până acum nu sunt dezamăgit de parcursul Universității Craiova. Poate în ultimele meciuri am fost dezamăgit, dar există potențial și eu cred că echipa are valoare”, a mai spus legenda Universității Craiova.

  • 288 de partide a jucat Rodion Cămătaru în tricoul „Științei”
  • 122 de goluri a marcat în tricoul Universității Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,80 este cota pentru ”1 solist” la U Craiova – Petrolul Ploiești. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: