Sport

Rodion Cămătaru dezvăluie de ce ultrașii FC U Craiova îl atacă pe Sorin Cârțu și nu pe patronul Mihai Rotaru: „E secret!”. Exclusiv

Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universității Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre motivul pentru care ultrașii FC U Craiova îl atacă pe Sorin Cârțu și nu pe patronul Mihai Rotaru.
29.09.2021 | 20:30
Rodion Camataru dezvaluie de ce ultrasii FC U Craiova il ataca pe Sorin Cartu si nu pe patronul Mihai Rotaru E secret Exclusiv
Rodion Cămătaru dezvăluie de ce ultrașii FC U Craiova îl atacă pe Sorin Cârțu și nu pe patronul Mihai Rotaru: „E secret!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Suportarii celor de la FC U Craiova au vandalizat din nou gardul casei lui Sorin Cârțu, scriind mai multe mesaje scandaloase: „Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă”.

Un incident similar a avut loc și în luna mai a anului trecut.

Rodion Cămătaru dezvăluie de ce ultrașii FC U Craiova îl atacă pe Sorin Cârțu și nu pe patronul Mihai Rotaru

Fostul mare fotbalist este de părere că ultrașii FC U Craiova îl atacă pe Sorin Cârțu deoarece ocupă o poziție importantă la rivala Universitatea Craiova, cea de președinte. Acesta susține că patronul Mihai Rotaru nu are parte de același tratament deoarece locuiește la hotel.

ADVERTISEMENT

Totodată, Rodion Cămătaru și-a exprimat dezaprobarea față de gestul făcut de suporterii FC U Craiova și speră ca autoritățile să ia măsuri.

„Nu-mi dau seama de ce au ura aceasta pe Sorin Cârțu. El e practic implicat la cel mai înalt nivel acolo, bănuiesc că din cauza asta.

ADVERTISEMENT

Rotaru nu locuiește în Craiova. Stă la hotel, nu are domiciliu. La el nu are cum să ajungă (n.r. râde). Cred că e și puțin secret.

În orice caz, nu e bine la ce s-a ajuns. Mai ales că, creează panică și multe alte lucruri incidentele de genul. Bineînțeles că ar trebui ca autoritățile să ia măsuri. Dar e greu de probat. Bănuiesc că ar putea afla, dacă s-ar implica. Fără să dea un exemplu, lucrurile ar putea să continue mult”, a declarat Rodion Cămătaru, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rodion Cămătaru: „Este un meci puțin ciudat!”

Fostul atacant din Bănie a vorbit și despre meciul dintre „cele două Craiove”, din acest weekend. Acesta consideră că va fi o partidă interesantă, dar și puțin ciudată, având în vedere că ambele echipe susțin că reprezintă formația înființată în anul 1948.

„Este un meci puțin ciudat. E prima dată când se întâmplă acest lucru, dar, în final, trebuie să-l luăm ca atare. Pentru fotbal, putem să-l acceptăm. În acest gen de meciuri nu cred că există favoriți. Bineînțeles, la prima vedere, ar pleca, cu avans echipa lui Rotaru. Dar acest gen de meciuri poate oricând să genereze surprize.

ADVERTISEMENT

O să fie un meci interesant, pentru că Mutu practică o posesie dusă la extrem. Poate să facă surprize origând, ați văzut și la ultimul meci cu Botoșani. Au fost foarte aproape să plece cu toate cele trei puncte. Este puțin inedit”, a mai spus Rodion Cămătaru.

Partida FC U Craiova – Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT