Sport

Rodion Cămătaru, impresionat de ofensiva Universității Craiova: „E pe val în ultimele partide!” Exclusiv

Rodion Cămătaru, fostul atacant al Universității Craiova, este impresionat de forța ofensivă a oltenilor din ultimele partide disputate de trupa lui Laurențiu Reghecampf în campionat.
29.04.2022 | 11:15
Rodion Camataru impresionat de ofensiva Universitatii Craiova E pe val in ultimele partide Exclusiv
Rodion Cămătaru, impresionat de ofensiva Universității Craiova: „E pe val în ultimele partide”. Exclusiv sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este cea mai ofensivă formație a acestei ediții de play-off din Casa Pariurilor Liga 1, până acum oltenii au marcat 16 goluri, cu două mai puține decât FCSB. Fostul vârf al „Științei”, Rodion Cămătaru, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că a fost plăcut suprins de realizările jucătorilor din atacul oltenilor.

Rodion Cămătaru, impresionat de ofensiva Universității Craiova: „E pe val în ultimele partide”

Fostul vârf al Universității Craiova a declarat că trupa lui Laurențiu Reghecampf se află într-o formă bună în Casa Pariurilor Liga 1, însă regretă că „leii” din Bănie nu au reușit să aibă aceste rezultate mai devreme. După ultimele partide, Rodion Cămătaru a spus că „juveții„ au șanse să câștige titlul de campioană la finalul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

„Universitatea Craiova e pe val în ultimele partide, păcat că evoluțiile aceastea nu au apărut mai devreme. Craiova și FCSB sunt echipele care practică cel mai frumos fotbal din campionat. Craiova a marcat foarte multe goluri, dar este important să marcheze în jocurile importante și să câștigăm, a declarat Rodion Cămătaru.

Legenda „Științei” a spus că Jovan Markovic a fost unul dintre jucătorii care a impresionat în ultimele partide ale „alb-albaștrilor”. Acesta crede că vârful oltenilor va rămâne în Bănie pentru o perioada, nicidecum să fie transferat în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

“Markovic are calităţi bune şi simţul golului”

Tânărul atacant al oltenilor nu este singurul fotbalist evidenţiat de Rodion Cămătaru din lotul Universității Craiova. Fostul internațional român a declarat că Alexandru Crețu a jucat un rol important în succesele trupei antrenate de Laurențiu Reghecampf. Mijlocașul „juveților” a marcat o dublă în victoria formației sale împotriva lui FC Argeș, scor 4-0.

„Markovic s-a făcut observat în atacul Universității Craiova, are calități bune și simțul golului. Alex Crețu este o supriză plăcută în ultimul timp și s-ar putea să îi facă pe cei de la FCSB să regrete că l-au cedat repede, acum joacă foarte bine”, a declarat Rodion Cămătaru în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„E prematur să vorbim despre un transfer al lui Jovan Markovic. Eu cred că mai trebuie să mai joace la Universitatea Craiova, poate peste câțiva ani ar putea să fie transferat în afara țării, dar deocamdată e destul de tânăr, are doar 21 de ani”, a mai spus legenda „Științei.

Rodion Cămătaru nu exclude un eventual triumf al Universității Craiova în campionat: „Există șanse matematice”

Rodion Cămătaru a declarat că Universitatea Craiova are șanse la titlul de campionă în acest sezon. Acesta a spus că formația din Bănie depinde de rezultatele celorlalte echipe, însă trupa lui Laurențiu Reghecampf are șanse matematice să termine pe prima poziție la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

„Ambele obiective sunt foarte grele, atât locul doi, cât și câștigarea campionatului. Chiar și dacă vor termina pe locul trei, asta ar însemna că sunt pe podium. Universitatea Craiova depinde de jocul rezultatelor. Trebuie să învingă CFR și FCSB în meciurile directe”, a declarat Rodion Cămătaru în exclusivitate pentru FANATIK.

„Cel mai important lucru pentru ei ca să câștige campionatul e să piardă celelalte echipe, au șanse matematice, dar este foarte greu. Există șanse matematice să câștige campionatul”, a adăugat legenda clubului din Bănie, Rodion Cămătaru.

Fostul atacant al oltenilor a declarat că Universitatea Craiova are evoluții impresionante în Casa Pariurilor Liga 1, însă oltenii nu au fost constanți din acest punct de vedere. Chiar dacă ultimele partide din campionat l-au impresionat pe Rodion Cămătaru, acesta rămâne de părere că stilul de joc al celor de la CFR Cluj este cel mai eficient din fotbalul românesc.

„În anumite momente are cel mai frumos joc din România, însă Universitatea Craiova are momente când dispare din joc, poate intervine lipsa de concentrare, oboseala mentală și fizică. Dar până la urmă CFR Cluj practică cel mai bun fotbal, pentru că sunt o echipă cu o foarte mare experiență”, a spus Rodion Cămătaru în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 71 de goluri au marcat în total oltenii în acest sezon


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,72 este cota pentru „sub 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT