Sport

Rodion Cămătaru nu vede o favorită certă în Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Să câștige cel mai bun”. Exclusiv

Fostul mare atacant din Bănie, Rodion Cămătaru, a analizat în exclusivitate pentru FANATIK derby-ul Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948.
03.12.2022 | 08:08
Rodion Camataru nu vede o favorita certa in Universitatea Craiova  FC U Craiova 1948 Sa castige cel mai bun Exclusiv
Rodion Cămătaru nu vede o favorită certă în Universitatea Craiova - FC U CRaiova 1948. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Bănia se pregătește de al patrulea derby dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 din SuperLigă, care este programat sâmbătă, de la ora 19:00. Rodion Cămătaru a declarat că formația lui Mititelu are nevoie de o victorie pe stadionul „Ion Oblemenco”, pentru a trece peste forma slabă din campionat.

Rodion Cămătaru anunță înainte de Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Să câștige cel mai bun”

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 este capul de afiș al etapei cu numărul 19 din SuperLigă. Rodion Cămătaru a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că oricare dintre cele două formații poate câștiga cele trei puncte puse în joc pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„La prima vedere, Universitatea Craiova ar fi favorită, dar în derby-uri de genul acesta nu se știe ce se poate întâmpla. Cei de la Craiova 1948 vin după opt meciuri fără victorie, ceea ce s-ar putea să îi facă să se concentreze, după părerea mea.

Trebuie să fie un șoc, pentru a ieși din această situație. Va fi un meci deschis, așa cum a fost întotdeauna la Craiova, indiferent de locurile din clasament. Este o rivalitate între cele două cluburi. Dacă s-a ajuns aici, să fie două echipe, eu mi-aș dori să joace și să câștige cel mai bun. La celelalte lucruri nu mă bag, pentru că nu mă pricep. Sunt instanțele care decid și nu vreau să îmi dau cu părerea”, a declarat Cămătaru.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a terminat la egalitate restanța cu Chindia Târgoviște, scor 1-1, iar fostul mare internațional român este de părere că oltenii nu trebuiau să piardă cele trei puncte. Acesta a declarat că elevii lui Mirel Rădoi trebuie să se concentreze la derby-ul cu rivala din oraș.

„Joci cu Târgoviște, nu joci cu echipe din top, mai ales că joci pe un teren neutru, deci trebuie să ai rezultatul sub control și să câștigi în genul acesta de meciuri. Deja lucrul este consumat și bănuiesc că se concentrează toți la meciul de sâmbătă”, a declarat Rodion Cămătaru.

ADVERTISEMENT

Rodion Cămătaru știe cum poate trece FC U Craiova 1948 peste perioadă fără victorii din SuperLigă: „Trebuie un șoc, ceea ce înseamnă un rezultat bun”

Atât la Universitatea Craiova, cât și la FC U Craiova 1948 există nemulțumiți cu privire la situația din clasamentul din SuperLigă. Trupa lui Mirel Rădoi a ratat șansa de a urca pe locul trei din campionat, iar formația lui Adrian Mititelu spera să se bată la un loc în play-off în acest sezon.

„Ambele echipe sunt nemulțumite de locul din clasament, dar până la urmă campionatul este în derulare și trebuie să își revină. La FC U trebuie un șoc, ceea ce înseamnă un rezultat bun și să iese din seria de opt meciuri fără victorie. De cealaltă parte, Craiova se îndepărtează de primele locuri cu o înfrângere”, a declarat Rodion Cămătaru.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant a vorbit despre aducerea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948. Acesta a declarat că tehnicianul italian a schimbat lucrurile în bine de fiecare dată, când Adrian Mititelu a apelat la serviciile lui.

„Napoli a venit de fiecare dată cu binele, acum să îl vedem și de data aceasta. Până la urmă, rezultatele îi țin și pe antrenori. Ambele sunt favorite, acest meci este ca unul din Cupa României, oricine are șansă la un meci de genul acesta, fiecare au suporterii lor”, a declarat Rodion Cămătaru.

„Sunt convins că Rădoi a pus presiune pe ei cu declarațiile pe care le-a făcut”

După remiza cu Chindia Târgoviște, Mirel Rădoi le-a reamintit „alb-albaștrilor” că evoluțiile lor vor fi evaluate, iar în iarnă vor exista plecări de la Universitatea Craiova. Rodion Cămătaru a declarat că tehnicianul „alb-albaștrilor” a produs un șoc în vestiarul oltenilor, când i-a exclus din lot Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

„Ceilalți vin după rezultatul de la Târgoviște, au presiune și sunt convins că Rădoi a pus presiune pe ei cu declarațiile pe care le-a făcut. Fiecare vrea să câștige acest meci. Pe Ivan l-a chemat, dar nu știu nimic de ce nu a fost în lot Markovic.

Rădoi face astfel de mișcări, pentru a crea un șoc, să îi determine să se concentreze. Trebuie să fi foarte concentrat, să iei meciurile în serios și să te sacrifici în teren, pentru a avea rezultate. Jucătorul român reacționează la presiune foarte mare și își doresc să creeze ceva, să facă un rezultat. Este un meci cu foarte mulți suporteri de fiecare parte și sunt convins că și concentrarea va fi pe măsură”, a declarat fostul mare atacant.

  • 4 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în SuperLigă
  • 32 de puncte au elevii lui Mirel Rădoi
  • 15 este poziția ocupată de FC U Craiova 1948
  • 16 puncte au acumulat oltenii

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT