Fotbal international

Rodrygo, puștiul de milioane al lui Zidane, ratează „El Clasico”! A fost eliminat în ultimul meci al lui Real Madrid Castilla pentru un gest stupid. VIDEO

24.02.2020 | 14:35
Rodrygo, puștiul de milioane al lui Zidane, ratează „El Clasico”! A fost eliminat în ultimul meci al lui Real Madrid Castilla pentru un gest stupid. VIDEO
Rodrygo. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Rodrygo Goes, puștiul de milioane al lui Real Madrid, va rata derby-ul cu Barcelona pentru un gest stupid pe care l-a făcut la ultimul meci al lui Real Madrid Castilla. Tânărul brazilian a primit al doilea cartonaș galben după ce a marcat și s-a bucurat în fața portarului advers.

Rodrygo ratează „El Clasico” dintr-un motiv stupid

Rodrygo Goes nu va fi disponibil în echipa lui Zinedine Zidane pentru derby-ul cu Barcelona, după ce a fost eliminat la ultimul meci al lui Real Madrid Castilla, în urma unui gest copilăresc.

Brazilianul a înscris un gol spectaculos, dar a avut o răfuială cu portarul advers în fața căruia s-a bucurat excesiv, motiv pentru care arbitrul întâlnirii i-a dat cartonașul galben. În condițiile în care Rodrygo mai avea un galben, „centralul” a fost nevoit să-l elimine, astfel puștiul brazilian va rata „El Clasico”.

ADVERTISEMENT

Portarul a fost supărat pe Rodrygo și la finalul meciului

Xabi Irureta, portarul lui San Sebastian de los Reyes, a vorbit declarat că încă este supărat pe Rodrygo, despre care spune că l-a luat peste picior: „S-a comportat cu mine ca și cum aș fi un copil. Trebuie să învețe mai multe lucruri despre respect”.

Raul Gonzalez, fostul atacant de legendă al madrilenilor, este în prezent antrenorul de la Real Madrid Castilla și a vorbit la finalul meciului: „Cred că Rodrygo s-a speriat puțin când portarul a venit la el. Am fost foarte bucuros pentru golul lui, pentru că ne-a ajutat foarte mult. Arbitrul i-a acordat galben pentru că s-a bucurat excesiv”.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani a împlinit Rodrygo Goes pe 9 ianuarie
  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Rodrygo Goes, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri