Fotbal international

Rodrygo, viitorul jucător al lui Real Madrid, ameninţat pe teren: “O să-ţi rup piciorul”

03.03.2019 | 20:35
Rodrygo viitorul jucator al lui Real Madrid amenintat pe teren O sati rup piciorul
ADVERTISEMENT

Rodrygo, viitorul jucător al lui Real Madrid, a fost ameninţat pe teren în timpul meciului Santos – Oeste 3-2, partidă jucată în etapa a 9-a din Campeonato Paulista. Atacantul de 18 ani este aşteaptat de madrileni din vară, după ce fotbalistul a fost transferat în iunie 2018 de la “Peixe”.

Rodrygo, viitorul jucător al lui Real Madrid, ameninţat pe teren. Spaniolii au plătit 45 de milioane de euro pentru transfer

Rodrygo, jucătorul pe care Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro în iunie 2018, a avut parte de câteva incidente în timpul meciului Santos – Oeste 3-2. La finalul partidei, atacantul de 18 ani a povestit ce s-a întâmplat în timpul confruntării din etapa a 9-a din Campeonato Paulista. Brazilianul a susţinut că unul dintre adversari i-a transmis că îi va rupe piciorul.

ADVERTISEMENT

“Kanu m-a lovit în timpul meciului. M-am apropiat de el şi mi-a spus: ‘Să te fereşti de mine, dacă nu, o să-ţi rup piciorul. Mi-a tot spus lucruri în timpul meciului”, a declarat Rodrygo la finalul meciului.

Rodrygo, viitorul jucător al lui Real Madrid, ameninţat pe teren. Ce i-a spus un adversar
Rodrygo, viitorul jucător al lui Real Madrid, ameninţat pe teren. Ce i-a spus un adversar

Un coleg al lui Rodrygo a primit acelaşi tratament

Rodrygo nu a fost singura victimă a lui Kanu. Jean Mota, colegul atacantului de 18 ani, a povestit la finalul meciului Santos – Oeste 3-2 că fundaşul adversarilor a avut mai multe intrări la limită, iar arbitrul nu a luat nicio măsură clară.

ADVERTISEMENT

“Când eram în spatele lui, mereu a încercat să mă lovească peste faţă. E un tip rău. Trebuie să avem grijă cu astfel de jucători. Arbitrul nu l-a văzut. Rodrygo este un jucător tânăr, care promite. Este trist când vezi aşa ceva. Trebuie să aibă grijă. În fotbal nu este normal ca un alt jucător să-şi ameninţe adversarul pe teren”, a declarat Jean Mota la finalul meciului. Rodrygo a fost transferat de Real Madrid în iunie 2018, când a plătit 45 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe atacantul lui Santos. Cu toate acestea, oficialii clubului de pe “Bernabeu” au decis să-l lase pe tânărul fotbalist să mai joace un an în prima ligă din Brazilia.