Roger Federer, comparat cu Maradona şi Messi! “Jocul lui pare nemuritor”

Irina Aldea   
in Sporturi
07/04/2018, 19:16
Roger Federer, comparat cu Maradona şi Messi! “Jocul lui pare nemuritor”

Diego Schwartzman este un mare fan al fotbalului. Jucătorul din Argentina vizitează cât poate de des stadionul Bombonera din Buenos Aires pentru a susţine echipa sa de suflet, Boca Juniors. Înainte de weekend-ul destinat Cupei Davis, weekend în care Argentina întâlneşte Chile în San Juan pe zgura unui teren acoperit, argentinianul a vorbit despre fotbal şi tenis.

Într-un interviu recent, Schwartzman l-a lăudat pe Roger Federer, comparându-l pe elveţian cu cele mai mari vedete din fotbal: “Federer este (ca şi Diego Armando) Maradona şi (Lionel) Messi. El l-a comparat, de asemenea, pe Federer cu Juan Roman Riquelme: “El joacă altceva, ceva ce nu vezi în fiecare zi.”

Diego Schwartzman: “Jocul lui pare nemuritor”

”Federer joacă relaxat. Îl vezi pe Roger pe teren şi ai impresia că nu se va schimba niciodată. Jocul lui pare nemuritor indiferent că timpul trece”, a spus Schwartzman pentru El Pais. Despre Rafael Nadal, Schwartzman a declarat: “L-am văzut pe Rafa în multe turnee, am fost  la Mallorca şi am văzut ce face el zi de zi şi simplitatea pe care o are de fiecare dată. Este un geniu care joacă tenis şi face un efort enorm pentru a o face cât mai bine, în ciuda numeroaselor situaţii dificile în care s-a aflat de-a lungul carierei sale şi a câştigat totul. Şi continuă să vrea să câştige.”

Închide ×