Roger Federer, criticat de Ion Ţiriac! “Îşi alege turneele la care vrea să joace! E de neimaginat!”

Irina Aldea   
in Sporturi
04/04/2018, 17:00
Roger Federer, criticat de Ion Ţiriac! “Îşi alege turneele la care vrea să joace! E de neimaginat!”

Roger Federer e criticat de Ion Ţiriac. Elveţianul de 36 de ani e acuzat că nu se poartă ca un adevărat lider mondial. “Roger Federer e, cu siguranţă, cel mai bun jucător din toate timpurile, dar nu se poartă corect. Nu cred că această abordare este corectă. Îşi alege turneele la care vrea să joace. În alte sporturi, acest lucru e de neimaginat. Lewis Hamilton nu face la fel după 5 Mari Premii”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu pentru Bild.

În 2018, elveţianul a jucat 23 de meciuri, câştigat 21 şi pierzând două. Şi-a început anul la Cupa Hopman, după care a participat la 4 turnee din 9 posibile: Australian Open, Rotterdam, Indian Wells şi Miami. După ce a câştigat Australian Open, s-a impus şi la Rotterdam, iar apoi a fost eliminat în turul 2 la Miami, de Kokkinakis, fapt care l-a costat şi primul loc în clasamentul ATP.

Ion Ţiriac, acuze grave cu referire la circuitul feminin de tenis

Ţiriac a vorbit şi despre turneul de la Madrid. Fostul jucător, care e patronul turneului din capitala Spaniei, e nemulţumit de faptul că e obligat să acorde aceleaşi premii atât în competiţia masculină, cât şi la cea feminină. “Asta se întâmplă când politica interferează cu afacerile! Sunt obligat să le ofer jucătoarelor aceleaşi premii ca şi bărbaţilor, dar încasarile femeilor sunt doar de 25%. Asta este realitatea! Jucătorii vin şi mă întreabă ‘, a încheiat Ţiriac.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×