Sporturi

Roger Federer, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu Mirka: “Prefer să-i aud pe copii plângând”

09.11.2018 | 20:15
Roger Federer face dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu Mirka

Roger Federer face dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu Mirka. Roger Federer se află actualmente la Londra, în aşteptarea încercărilor de la Turneul Campionilor, care începe luni, pe 12 noiembrie. Elveţianul a vorbit fără menajamente despre căsnicia cu Mirka Federer. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din care au reieşit două perechi de gemeni.

Elveţianul susţine că nu acceptă să doarmă departe de soţia sa. “Refuz să dorm fără soția mea. Mereu am vrut să facem copii, dar visul meu a fost întotdeauna să o am lângă mine, nu să dormim în alte camere. Prefer să-i aud pe copii plângând, decât să stau departe de ea”, a declarat Federer, care va împlini în curând zece ani de căsnicie cu aleasa inimii sale, Mirka.

Roger Federer a vorbit la Londra în premieră despre căsnicia cu Mirka

Roger şi Mirka au făcut cunoştinţă în urmă cu 18 ani, la Sydney, la Olimpiada din 2000, pe vremea când își reprezentau țările, Elveția, respectiv Slovacia. “Era într-o casă cu niște luptători și îmi plăcea să stau cu ea. Un lucru a dus la altul și ne-am trezit că ne sărutăm. Nu știam dacă o să continuăm. Fusese doar un sărut și atât? Ne-am revăzut, ne-am dat seama că ne place să stăm împreună și am rămas împreună pentru totdeauna. Singurul lucru de care sunt atașat sunt soția, copiii mei și prietenii mei. Tenisul? E excelent. Dacă înving, e fantastic. Dacă pierd, e bine și așa”, a mai spus Roger.

Roger Federer va evolua la Turneul Campionilor de la Londra în cadrul grupei “Lleyton Hewitt”, alături de Kevin Anderson, Dominic Thiem, Kei Nishikori. În cealaltă grupă, denumită “Guga Kuerten”, vor evolua noul lider mondial, Novak Djokovic, Alexander Zverev, Marin Cilic şi John Isner. Campionul en-titre este bulgarul Grigor Dimitrov, însă el nu a mai reuşit să obţină calificarea şi la ediţia din acest an.