Carousel hot news

Dublu de senzaţie la Laver Cup! Nadal şi Federer vor face echipă în premieră

În weekend-ul acesta se dispută Laver Cup la Praga, competiţie care aduce la start cei mai buni jucători de tenis ai planetei. La turneul din capitala Cehiei participă două echipe, a Europei şi...
Autor: Razvan Nicolae | 23.09.2017 | 12:27
Dublu de senzaţie la Laver Cup! Nadal şi Federer vor face echipă în premieră

În weekend-ul acesta se dispută Laver Cup la Praga, competiţie care aduce la start cei mai buni jucători de tenis ai planetei. La turneul din capitala Cehiei participă două echipe, a Europei şi a restului lumii.

Sâmbătă, doi dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile vor face pereche la dublu pentru prima dată. Roger Federer şi Rafael Nadal sunt în echipa Europei, al cărei căpitan este Bjorn Borg şi care conduce după prima zi de meciuri cu scorul 3-1. SIngurul punct al echipei Restul lumii a fost obţinut de echipa de dublu compusă din Nick Kyrgios şi Jack Sock. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Roger Federer şi Rafael Nadal, meciuri şi la simplu

Roger Federer şi Rafael Nadal intră în competiţie sâmbătă, când cei doi jucători de tenis se vor duela cu Sam Querrey, respectiv Jack Sock. După cele două meciuri programate în sesiunea de zi, în cea de noapte sunt programte partidele Tomas Berdych-Nick Kyrgios şi Rafael Nadal/Roger Federer-Sam Querrey/Jack Sock.

Federer şi Nadal vor juca pentru prima oară în istorie la dublu, de-a lungul timpului existând mai multe discuţii în privinţa unui parteneriat între cei doi jucători de tenis. Spaniolul a vorbit despre meciul de dublu pe care-l va juca alături de marele său rival şi a declarat că va fi unic să joace împotriva elveţianului.

“Suntem cei mai mari rivali, aşa că dacă vom juca împreună la dublu o să fie ceva special, poate chiar unic. Cred că să fie un sentiment special să fim colegi de echipă”, a declarat Rafael Nadal. Roger Federer este la rândul său încântat să facă echipă cu ibericul. “Sunt foarte entuziasmat de faptul că voi juca în echipă cu Rafa. Nu am avut niciodată această şansă, pentru că până acum ne-am aflat doar faţă în faţă, de-o parte şi de cealaltă a fileului. Îmi va face mare plăcere să joc alături de el”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!