Video. Roger Federer a fost întrebat ce culoare au mingile de tenis! Răspunsul uimitor al elveţianului

Irina Aldea   
in Sporturi
21/03/2018, 15:19
Video. Roger Federer a fost întrebat ce culoare au mingile de tenis! Răspunsul uimitor al elveţianului

Nu, întrebarea nu a fost cine este cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile sau dacă Roger este mai bun decât Rafa, ci care este, de fapt, culoarea mingilor de tenis. De când tenisul reprezintă un sport atât de îndrăgit, fanii au dezbătut timp de câteva decenii dacă mingile de tenis sunt galbene sau verzi, iar elveţianul a oferit răspuns acestei întrebări.

Pe când se afla în Chicago, la o întâlnire de promovare a competiţiei Laver Cup, turneu demonstrativ ce va avea loc între 21 şi 23 septembrie, un suporter s-a apropiat destul de mult de elveţian şi i-a adresat o întrebare controversată. “Hei, Roger, sunt mingile de tenis verzi sau galbene?”, a fost întrebarea fanului aflat în Chicago. Având o urmă de dubiu la început, Roger a răspuns “Sunt galbene, nu-i aşa?”. După ce s-a mai gândit câteva secunde, elveţianul a confirmat: “Sunt galbene”.

Federer a elucidat misterul culorii mingilor de tenis

Referitor la culoare, există mai multe variante, însa singurele acceptate de federaţiile de tenis sunt în culorile galben-verzui şi alb. Mingea de culoare galben optic a fost selectată în anul 1972 pentru că oferea mai multă vizibilitate pe teren şi la televizor. Videoclipul cu răspunsul lui Federer a făcut înconjurul lumii pe social media în această săptămână. Un fan al elveţianului a scris pe Twitter: “Oh, am trait în minciună! Am crezut că sunt verzi toată viaţa mea”.

După ce a fost învins în finala de la Indian Wells de săptămâna trecută de către argentinianul Juan Martin del Potro cu scorul de 4-6, 7-6, 6-7, elveţianul îl va întâlni în turul secund la Miami Open pe învingătorul dintre Calvin Hemery (Franţa, 150 ATP) şi Thanasi Kokkinakis (Australia, 175 ATP).

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×