ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Foto. Kimi Räikkönen l-a provocat pe Roger Federer la un meci de tenis: “Oricând vrei”

Roger Federer este fără îndoială cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, însă chiar şi aşa, acesta are parte de provocări.
Autor: Irina Aldea | 07.03.2018 | 14:06
Foto. Kimi Räikkönen l-a provocat pe Roger Federer la un meci de tenis:

În timp ce starul finlandez, Kimi Räikkönen, se pregăteşte de startul sezonului 2018 de Formula 1, Roger Federer a fost prea ocupat pentru a redeveni lider mondial în circuitul masculin de tenis. Elveţianul în vârstă de 36 de ani s-a impus anul acesta la Australian Open, iar mai apoi, a făcut o figură frumoasă şi la Rotterdam, în Olanda, acolo unde şi-a recăpătat locul 1 ATP. 

ADVERTISEMENT

Pe măsură ce Roger se antrenează pentru a-şi apăra titlul de la Indian Wells, elveţianul ar putea avea un nou partener care să-l pregătească de meciurile oficiale din California. Chiar dacă sezonul de Formula 1 a început deja în Australia, Räikkönen l-a provocat pe Roger la un meci de tenis.

Räikkönen: “Oricând vrei, Roger”

Starul finlandez în vârstă de 38 de ani a postat pe contul personal de Instagram două fotografii ţinând în mâini o rachetă şi o minge de tenis, însoţite de mesajul “Oricând vrei, Roger Federer”. Cei doi au o relaţie bună, iar elveţianul urmăreşte Formula 1, în trecut chiar mergând la Grand Prix-ul Elveţiei. 

 

Anytime you want, @rogerfederer .

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!