Sporturi

Cine transmite la TV Roger Federer- Rafael Nadal in semifinale la Roland Garros 2019

07.06.2019 | 13:11
Cine transmite la TV Roger Federer Rafael Nadal in semifinale la Roland Garros 2019

Meciul Roger Federer – Rafael Nadal, semifinala de vis de la Roland Garros, cum a numit-o presa franceză, are loc, în mod normal, vineri, 7 iunie, cu începere de la ora 14:00 pe arena Philippe Chatrier. În mod normal, pentru că așa este planificată să se dispute, însă nu este exclus ca ploaia să joace din nou feste organizatorilor și jucătorilor, în primul rând, așa cum s-a întâmplat miercuri.

Roger Federer – Rafael Nadal LIVE Stream ONLINE Eurosport

În acest caz, dacă nu se va putea juca vineri, conform programului, din cauza ploii, partida ar urma să aibă loc 24 de ore mai târziu, sâmbătă, 8 iunie, în aceeași cu zi cu a doua semifinală masculină, pentru a păstra tradiția meciului pentru trofeu, duminică. În România turneul de Grand Slam de la Paris a fost oferit în exclusivitate de cele două canale ale Eurosport. Dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări marele meci dintre cei doi titani ai sportului alb în format LIVE VIDEO.

Elegant ca întotdeauna elvețianul Roger Federer, pentru care parcă timpul a stat în loc, arătând, la 38 de ani, o prospețime ca în tinerețe, a declarat că acesta este și motivul pentru care a decis să revină după câțiva ani de absență pe zgura de la Roland Garros, pentru a-și măsura forțele cu Nadal, un mare specialist al acestei suprafețe.

Roger Federer – Rafael Nadal. Elvețianul nu l-aq învins niciodată pe Nadal la Roland Garros

Federer nu a câștigat niciodată cu Nadal la Roland Garros

Cei doi s-au întâlnit de 38 de ori de-a lungul timpului și scorul la general este de 23-15 în favoarea spaniolului. Acesta a jucat de 14 ori cu Federer pe zgură și a câștigat de 12 ori, cedând doar la Hamburg în 2007 și la Madrid, în 2009, ambele meciuri în finală. La Roland Garros s-au aflat față în față de cinci ori și toate partidele i-au revenit lui Nadal, semifinală în 2005 și victorii în finală în 2006, 2007, 2008 și 2011.

Deși acest meci este extrem de așteptat și se vorbește despre el ca despre un duel al celor mai buni jucători, deși ocupă locurile 2 și 3, în urma lui Novak Djokovic, casele de pariuri acordă cote neverosimile, plecând de la supremația lui Nadal pe zgură. Cota la succes pentru spaniol este 1,13, față de 6.75 pentru Federer!