Sporturi

Roger Federer, show de zile mari într-o reclamă cu Robert De Niro. Video

04.05.2021 | 23:30
Roger Federer show de zile mari intro reclama cu Robert De Niro Video
ADVERTISEMENT

Chiar dacă ziua în care va agăța racheta în cui se apropie cu pași repezi, Roger Federer nu are motive de îngrijorare. Poate da oricând sportul alb pentru o carieră la Hollywood.

Nu ne credeți? Ei bine, stați să vedeți noua reclamă cu care îmbie turiștii să-i viziteze plaiurile mioritice. Și nu e singur, ci alături de un star al cinematografiei care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

ADVERTISEMENT

Concret, în calitate de ambasador al turismului, Roger face toate eforturile pentru a-l convinge pe nimeni altul decât Robert De Niro să facă parte din proiectul său grandios: un film despre Elveția.

Roger Federer promovează Elveția alături de Robert De Niro

Toate bune și frumoase, numai că multiplul laureat nu pare deloc tentat să accepte o asemenea propunere. Motivul? N-o să vă vină să credeți, dar „Elveția este prea perfectă!”.

ADVERTISEMENT

Am avut mereu sentimentul că reprezint Elveţia, atunci când am intrat pe un teren. Sunt obişnuit să văd drapelul elveţian alături de numele meu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roger Federer (@rogerfederer)

M-am mândrit foarte mult cu asta în cei 22 de ani petrecuţi până acum în circuit şi aşa va fi întotdeauna. Unirea forţelor cu cele ale ST este un pas logic pentru mine.

ADVERTISEMENT

L-am admirat mereu pe Robert De Niro. Nu eram sigur că va fi de acord să facă parte din proiectul nostru, dar a ieșit foarte bine. Sunt extrem de fericit”, a declarat Roger Federer.

Retragerea din tenis, tot mai aproape? Ce spune elvețianul

În altă ordine de idei, chiar dacă a ajuns deja la 39 de ani și nu a mai evoluat într-un meci oficial de la începutul lunii martie, legendarul tenismen nu se gândește deloc la retragere. Ba chiar abordează sezonul de zgură dornic  să cucerească titlul de Grand Slam cu numărul 21.

ADVERTISEMENT

Fac tot ce-mi stă în putință pentru a reveni la forma de joc optimă. Voi continua să fac asta. Bineînțeles, operațiile și pauza de la turnee vor complica totul, dar voi juca, asta e clar.

Când îmi voi încheia cariera? Înțeleg foarte bine condițiile în care voi face acest pas. Atâta timp cât sunt sănătos și fericit, voi juca.

Dacă nu sunt sănătos și fericit pe teren, atunci mă retrag. Doar așa mă las. Cât voi mai juca? Nu am un termen stabilit deja”, a explicat Roger Federer într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT