Sporturi

Rogers Cup, următorul turneu la care participă Simona Halep. Cap de serie 1!

31.07.2018 | 00:05
Rogers Cup urmatorul turneu la care participa Simona Halep Cap de serie 1
ADVERTISEMENT

Rogers Cup, următorul turneu la care participă Simona Halep. După o vacanţă prelungită, liderul WTA este gata să revină în circuit. Va participa la turneul de la Montreal, care are programate luni, 6 august, primele meciuri pe tabloul de simplu. De altfel, urmează o perioadă foarte aglomerată pentru româncă. Din Canada merge la Cincinnati, iar apoi la New Heaven şi, în fine, New York, pentru US Open.

Simona Halep va juca la WTA Montreal, unde a fost anunţată ca favorită numărul unu. Serena Williams, care a primit un wild-card din partea organizatorilor. Caroline Wozniacki este favorita numărul doi şi, în urma ei, toate jucătoarele din topul WTA. Nu lipseşte nimeni dintre primele 16, cele care primesc statut de capi de serie, cu Sloane Stephens, Angelique Kerber, Elina Svitolina, Garbine Muguruza şi Petra Kvitova văzute, alături de Serena, ca mari rivale pentru Halep. Victoria Azarenka şi Eugenie Bouchard au primit şi ele wild-card-uri.

ADVERTISEMENT
Rogers Cup, următorul turneu la care participă Simona Halep
Serena Williams revine și ea pe teren, după finala pierdută la Wimbledon.

Vineri este tragerea la sorți! Iar Halep are antrenament deschis

Simona Halep revine în WTA la Rogers Cup. Tragerea la sorţi pentru tabloul principal se va face vineri, zi în care liderul mondial are programat un antrenament cu public de la ora 11:00 în Montreal, 18:00 în România. Organizatorii se aşteaptă să dea lovitura în acest an, în care au adus foarte multe vedete, iar Simona Halep, cu mulţi fani în SUA şi Canada, este considerată printre punctele de interes principal la Montreal.

“Ne așteptăm la o nouă săptămână fenomenală. Suntem pregătiți pentru un alt turneu de vis după ediția excepțională pe care am avut-o anul trecut. Abia aşteptăm să vedem în acţiune cele mai bune jucătoare. Vorbim despre staruri deja consacrate, ca Simona Halep, talentele noastre din Canada, cum ar fi Eugenie Bouchard, şi o mare campioană ca Serena Williams. În plus, sunt sigur că vor impresiona şi jucătoarele din noua generaţie, ca Daria Kasatkina”, a declarat Eugène Lapierre, directorul Rogers Cup.

ADVERTISEMENT

Rogers Cup, următorul turneu la care participă Simona Halep. Are de apărat 350 de puncte

Simona Halep merge la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, dotat cu premii totale în valoare de 2.820.000 de dolari. Învingătoarea va primi şi 900 de puncte în clasamentul WTA. Simona Halep are de apărat 350 de puncte de anul trecut, când turneul s-a disputat în Toronto, fiind învinsă în semifinale de Elina Svitolina, care avea să obţină trofeul. Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, finalistă anul trecut, are de apărat 585 de puncte. În 2016, la ultima prezenţă la Montreal, Simona Halep reuşea să se impună la Rogers Cup.

Rogers Cup, următorul turneu la care participă Simona Halep. Dar după o lungă vacanţă. Luni a postat o poză pe plajă, în costum de baie, din vacanța de vis într-o locație exotică. Cu doar trei partide jucate în ultimele două luni, la Wimbledon, Simona Halep nu a pierdut prea multe puncte în clasamentul WTA. Este în continuare pe primul loc, cu un avans important în fața danezei Caroline Wozniacki. Aceasta joacă, însă, în această săptămână, la Washington, turneu la care Simona a decis să nu participe, fiind nemulțumită de tratamentul la care a fost supusă de organizatori în 2017.

ADVERTISEMENT