ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Tecău şi Rojer, victorie la Dubai! Pe cine vor întâlni în sferturi

Deţinătorii titlului în proba de dublu la ATP 500 Series “Dubai Duty Free Championships” au făcut primul pas în demersul de a şi-l apăra şi au câştigat partida din turul inaugural.
Autor: Irina Aldea | 28.02.2018 | 14:39
Tecău şi Rojer, victorie la Dubai! Pe cine vor întâlni în sferturi

Favoriţii numărul 2 din proba de dublu a turneului de la Dubai, Jean-Julien Rojer (Olanda, 10 ATP la dublu) şi Horia Tecău (11 ATP la dublu) i-au învins pe Marcus Daniell (Noua Zeelandă, 34 ATP) şi Dominic Inglot (Marea Britanie, 48 ATP), scor 6-3, 6-7(8) şi 10-7. 

ADVERTISEMENT

Partida a durat o oră şi 37 de minute. Meciul s-a complicat pentru echipa noastră în tie-break-ul setului secund, atunci când au ratat două mingi de meci la 6-5 şi 7-6, ca apoi să reuşească să salveze doar prima minge de set.

Tecău şi Rojer, în sferturile de finală

În tie-break-ul de meci însă, Jean- Julien Rojer şi Horia Tecău nu le-au mai oferit oportunităţi finaliştilor de săptămâna trecută de la ATP 250 Series Marsilia şi s-au desprins la 6-3, apoi 8-5 şi au oprit la timp revenirea adversarilor, 8-7, pentru a puncta decisiv în final.
 
Horia şi Jean-Julien acumulează 90 de puncte ATP şi vor împărţi un un premiu financiar în valoare de 21.460 USD pentru calificarea în sferturile de finală unde îi vor întâlni pe învingătorii din partida Sharan & Sugita şi Matkowski & Qureshi, care se va disputa tot miercuri.
 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!