Sport

Roland Niczuly, răspuns tranșant pentru Dan Nistor după finala Cupei României Betano: ”Nu e în măsură să vorbească de înălțimea mea”

Roland Niczuly i-a oferit un răspuns tăios lui Dan Nistor, cel care a avut o ieșire nervoasă la adresa portarului de la Sepsi după finala Cupei României Betano.
25.05.2023 | 22:40
Roland Niczuly raspuns transant pentru Dan Nistor dupa finala Cupei Romaniei Betano Nu e in masura sa vorbeasca de inaltimea mea
Roland Niczuly i-a oferit un răspuns tăios lui Dan Nistor, cel care a avut o ieșire nervoasă la adresa portarului de la Sepsi după finala Cupei României Betano. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ce Sepsi a învins Universitatea Cluj la loviturile de departajare și a câștigat pentru a doua oară consecutiv trofeul, jucătorul ”șepcilor roșii” a făcut afirmații acide la adresa portarul covăsnenilor, pe care l-a acuzat că încerca să le distragă atenția colegilor săi prin diverse gesturi.

Dan Nistor, ”urecheat” de Roland Niczuly pentru afirmațiile făcute după finala Cupei României Betano

”Pe mine e greu să mă enervezi, am o vârstă. A vrut să-mi dea o momeală, dar l-am trimis eu la momeală. Chiar vorbeam cu băieții, că e un portar mic, dacă dai bine, n-are cum să apere”, a fost declarația făcut de veteranul clujenilor care a încins spiritele.

ADVERTISEMENT

La 24 de ore după ce a fost eroul lui Sepsi în finala Cupei României Betano, Roland Niczuly, care măsoară 1,81 metri, a ținut să-i dea replica și lui Dan Nistor, dar și celorlalți care au susținut că înălțimea nu-l va ajuta să ajungă un portar de calitate.

”Nu, nu am considerat niciodată înălțimea mea un dezavantaj. Sunt portari de talie medie în lume foarte buni, nu trebuie să zic eu… Keylor Navas este câştigator a patru Champions League consecutive.

ADVERTISEMENT

Aceste declaraţii nu fac altceva decât să mă motiveze şi mai mult. Dan Nistor nu ştiu dacă e în măsură să vorbească. Nu cred că ei au un portar mai înalt ca mine. Mă bucur că aseară le-am dat peste nas contestatarilor”, a afirmat Niczuly, pentru Orange Sport.

Niczuly visează să ajungă la națională

Fostul internațional Bogdan Lobonț a precizat la un moment dat că nu îl vede pe Roland Niczuly la echipa națională a României din cauza faptului că este un portar mic de statură, dar jucătorul lui Sepsi nu se dă bătut.

ADVERTISEMENT

”Nu aş vrea să comentez declaraţia lui. Dacă el are această părere o respect, dar să nu uităm nici de talia lui, şi totuşi a fost unul dintre cei mai buni din istoria naţională. Nici el nu depăşeşte 1,85 şi a avut o carieră frumoasă.

Aceste declaraţii mă motivează, eu demonstrez pe teren, acolo vreau să le răspund. Sper să cresc de la an la an. Nu mai vreau să dezvolt acest subiect, s-au creat şi în trecut polemici. S-au făcut statistici la televizor, eu nu mă iau după ele, Instat nu vede ce se întamplă real pe teren, se dau note care nu arată ce se întâmplă pe teren.

ADVERTISEMENT

Visul meu e să ajung acolo, naționala are selecţioner va decide el, dacă nu o să fiu acolo o să muncesc mai mult să ajung acolo. Eu trebuie să le respect decizia”, a încheiat Niczuly.

ADVERTISEMENT